about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

هند، پانل توسعه فناوری محلی 6G را تشکیل می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ هند یک گروه نوآوری فناوری (TIG) ایجاد کرده تا یک اکوسیستم تولید و خدمات را برای سرمایه‌گذاری روی فرصت‌های نسل ششم یا 6G در بخش مخابرات آماده کند.

وزارت ارتباطات هند (DoT) در بیانیهای رسمی گفت که بخش مخابرات این کشور تحویل‌های فوری را تا 31 مارس 2022 موظف کرده که شامل نقشه‌برداری از فعالیت‌ها و قابلیت‌های 6G در سرتاسر جهان و ارائه مقاله سفید در مورد صلاحیت‌های هند از جمله فعالیت‌های تحقیقاتی و پیش استانداردسازی است.

در این بیانیه آمده است :

«یک گروه نوآوری فناوری 6G به‌وسیله وزارت ارتباطات با هدف ایجاد مشترک و مشارکت در توسعه اکوسیستم فناوری 6G از طریق مشارکت روزافزون در شرح قابلیت‌ها، توسعه استانداردها در سازمان‌های بین‌المللی استاندارد تشکیل شده است. این امر به منظور آماده‌سازی اکوسیستم تولید و خدمات برای سرمایه‌گذاری در فرصت 6G در هند ضروری است.»

گروه نوآوری فناوری 6G، شامل اعضای دولت، دانشگاه، انجمن‌های صنعتی و جامعه توسعه استانداردهای مخابراتی هند (TSDSI) است. اعضای گروه نوآوری فناوری در اولین جلسه خود اواخر ماه نوامبر سال گذشته، نیازهای فناوری آینده در بخش‌های مختلف اقتصاد را برای افزایش سهم هند در زنجیره ارزش جهانی ارائه کردند.

به گفته کارشناسان، یک کارگروه برای ارائه توصیه‌هایی در مورد جنبه‌های این فناوری شامل نقشه‌برداری از فعالیت‌های جهانی 6G، شایستگی‌ها و فعالیت‌های بالقوه پیش از استانداردسازی هند، برنامه مأموریت 6G، دیدگاه‌های تحقیق در مورد «IMT» برای سال 2030 و پس از آن، شبکه‌ها، دستگاه‌ها، طیف، راه‌حل‌های نوآورانه چند رشته‌ای تشکیل می‌شود.

در عین حال، عوامل خصوصی در صنعت مخابرات هند اظهار داشتند که شروع فرآیند توسعه محلی 6G به IP یا مالکیت معنوی ایجاد شده برای اکوسیستم مخابراتی هند کمک می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.