about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هند به دنبال تشکیل یک هیأت تجدیدنظر است که از قدرت و اختیار کافی برای تغییر تصمیمات گرفته شده در مورد دستکاری محتوای شبکه‌های اجتماعی برخوردار خواهد بود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، وزیر فناوری اطلاعات هند اعلام کرده که هیأت یادشده مشخص خواهد کرد در مورد محتوای نامناسب از نظر دولت هند در شبکه‌های مختلف اجتماعی چه تصمیمی باید گرفته شود.

این اولین بار در سراسر جهان است که هیأتی با چنین مأموریتی در سطح دولتی تشکیل می‌شود.

این اقدام بخشی از تغییرات گسترده در هند برای تغییر قوانین مرتبط با فناوری اطلاعات است. هدف از این کار کنترل دقیق‌تر محتوای شبکه‌های اجتماعی اعلام شده که فیس‌بوک، یوتیوب و توئیتر را هدف گرفته است.

بر همین اساس فرصتی سی روزه برای طرح درخواست تجدیدنظر در برابر تصمیمات افسران شکایت کننده هر شرکت تعیین می‌شود، در حالی که خود این هیئت‌ها ۳۰ روز دیگر فرصت دارند تا این موضوع را بررسی کنند.

شبکه‌های اجتماعی در حال حاضر ملزم به داشتن یک مسئول رسیدگی به شکایات داخلی و تعیین مدیران اجرایی برای هماهنگی با مقامات اجرای قانون در هند هستند. در پیش‌نویس قوانین در بخش جدیدی که با اشاره به شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی اضافه شده، تصریح شده: «این شرکت‌ها باید به حقوقی که طبق قانون اساسی به شهروندان اعطا شده احترام بگذارند».

هند در میان برترین کشورهای ارائه دهنده درخواست‌های دولتی برای حذف محتوا در توئیتر و متا قرار دارد.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.