about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

مدیرعامل OpenAI کره جنوبی را به عرضه تراشه در حوزه هوش مصنوعی تشویق کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن اِی آی (OpenAI  ) با یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی دیدار کرد و در این دیدار، از کره جنوبی خواست تا نقش مهمی در ایجاد استانداردهای بین المللی هوش مصنوعی و همچنین تمرکز بر ساخت تراشه های مورد نیاز برای این فناوری ایفا کند.


آلتمن پس از سفر ماه گذشته خود به اروپا و دیدار با قانونگذاران و رهبران ملی این اتحادیه، برای گفتگو به اسرائیل، اردن، قطر، امارات متحده عربی، هند و کره جنوبی سفر کرده است.

به گفته دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی، مدیرعامل شرکت اوپن اِی آی (OpenAI  ) پیشنهاد کرد که کره جنوبی باید روی تراشه ها تمرکز کند؛ چرا که هم نیمه رساناهای سیستمی و هم تراشه های حافظه برای هوش مصنوعی مورد نیاز هستند، همچنین آلتمن خواهان کاهش مقررات شرکت ها برای توسعه پروژه های هوش مصنوعی در راستای تنظیم استانداردهای بین المللی میباشد.

یون سوک یول به آلتمن گفت: از آنجا که سرعت توسعه فناوری بسیار سریع است، استانداردهای بین المللی برای جلوگیری از عوارض جانبی مرتبط با چت جی پی تی (ChatGPT) نیز باید به سرعت آماده شود.

 

کیونگ هون بی، رئیس بخش تحقیقات هوش مصنوعی ال جی گفت: برای اینکه شرکتهای کره ای در اکوسیستم جهانی هوش مصنوعی قدرت داشته باشند، هر شرکت ابتدا باید فناوری تخصصی برای هوش مصنوعی را طراحی کرده و برای کاربردهای خاص بهینه سازی کند.


 

منبع:

تازه ترین ها
آیا
1404/03/28 - 12:08- جنگ سایبری

آیا رژیم صهیونیستی واقعاً می‌تواند واتساپ را هک کند؟

مقامات ایرانی امروز از شهروندان خواستند فوراً اپلیکیشن واتساپ را از تلفن‌های همراه خود حذف کنند.

حمله
1404/03/28 - 11:38- جنگ سایبری

حمله سایبری به صرافی رمزارز ایرانی نوبیتکس

نوبیتکس، بزرگ‌ترین صرافی رمزارز ایران، ظاهراً روز چهارشنبه هدف یک رخنه امنیتی گسترده قرار گرفته و متحمل زیان بیش از ۴۸ میلیون دلاری شده است.

آماده‌باش
1404/03/28 - 10:53- آمریکا

آماده‌باش آمریکا برای حمله احتمالی ایران به شبکه‌های حیاتی

سازمان‌هایی که مدیریت زیرساخت‌های حیاتی مانند برق، آب و حمل‌ونقل در ایالات متحده را بر عهده دارند، در حال آماده‌سازی برای موج احتمالی حملات سایبری از سوی ایران هستند.