about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تشدید قوانین ضد جاسوسی در انگلستان

انگلستان قوانین ضد جاسوسی خود ازجمله مقابله با حملات سایبری را سخت‌تر خواهد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از رویترز؛ وزیر کشور انگلستان روز چهارشنبه اعلام کرد انگلیس قوانین جاسوسی خود را در مواجهه با تهدیدات علیه امنیت ملی از حملات سایبری گرفته تا لابی‌های مخربی که می‌تواند اقتصاد این کشور را تضعیف کند، اصلاح خواهد کرد.

پریتی پاتل، وزیر کشور انگلستان در همین راستا گفت:

اصلاحات جدید شامل ایجاد یک طرح ثبت نفوذ خارجی، مشابه طرح‌های ایالات‌متحده و استرالیا، برای کاهش خطر آسیب رساندن دولت‌های خارجی به منافع انگلستان خواهد بود.

وی افزود:

قوانین جدید، در کنار ابزارهای قوی‌تر برای پلیس و سازمان‌های اطلاعاتی انگلیس، برای کمک به کسانی که در خط مقدم هستند برای مقابله با تهدیداتی که دائماً با آن روبرو هستیم، حیاتی خواهد بود.

سرویس جاسوسی داخلی انگلیس MI5 در ژانویه به قانون‌گذاران انگلیسی هشدار داد که چین یک زن را برای اعمال‌نفوذ بر اعضای مجلس استخدام کرده است.

قانون جدید، با جرم تلقی کردن جاسوسی خارجی اعلام‌نشده، یک تخلف مداخله خارجی جدید را معرفی می‌کند و واکنش‌ها به استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین و حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی و سایر اهداف را تشدید می‌کند.

وزارت کشور انگلیس همچنین گفت:

این قانون به دادگاه‌ها اجازه می‌دهد تا برای جنایات تحت حمایت دولت‌های خارجی مجازات‌های طولانی‌تری وضع کنند.

کن مک کالوم، مدیرکل MI5 هم گفت قوانین جاسوسی موجود توسط کارشناسان جاسوسی سایبری نادیده گرفته می‌شود. وی در ادامه مدعی شد:

عوامل دولتی نه‌تنها اسرار امنیت ملی، بلکه علوم، تحقیقات و فناوری پیشرفته ما را می‌دزدند. آن‌ها سعی می‌کنند به‌طور پنهانی در دموکراسی، اقتصاد و جامعه ما دخالت کنند.

اصلاحات برنامه‌ریزی‌شده همچنین افراد محکوم به جرائم تروریستی را از درخواست کمک حقوقی مدنی منع می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
افشای
1404/06/22 - 15:57- جرم سایبری

افشای بدافزار پیشرفته چینی علیه یک شرکت نظامی فیلیپین

شرکت امنیت سایبری بیت‌دیفندر از کشف یک چارچوب بدافزاری جدید به نام اگ استریم خبر داد که در حمله‌ای علیه یک شرکت نظامی فیلیپینی استفاده شده است.

الزام
1404/06/22 - 15:45- آمریکا

الزام مرورگرها به پشتیبانی از خروج خودکار از اشتراک‌گذاری داده‌ها

قانون‌گذاران کالیفرنیا لایحه‌ای را تصویب کردند که به موجب آن مرورگرهای اینترنتی موظف می‌شوند قابلیتی داشته باشند تا کاربران بتوانند به‌طور خودکار سیگنالی مبنی بر اینکه نمی‌خواهند داده‌های شخصی‌شان با طرف‌های ثالث به اشتراک گذاشته شود، ارسال کنند.

تعویق
1404/06/22 - 15:35- اروپا

تعویق دوباره لایحه امنیت سایبری در بریتانیا میان حملات گسترده

منابع آگاه از برنامه‌های پارلمانی تأیید کردند که دولت بریتانیا هنوز زمان مشخصی برای ارائه لایحه امنیت و تاب‌آوری سایبری بریتانیا به مجلس تعیین نکرده است.