about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

تشدید احتمال حملات سایبری ایران به آمریکا

کارشناسان مدعی شدند حملات سایبری ایران علیه آمریکا می تواند بسیار خطرناک و نگران کننده باشند.

به گزارش کارگروه امیت سایبربان؛ تحلیلگران امنیت سایبری هشدار می دهند با تکمیل خروج ایالات متحده از توافق هسته ای ایران حملات سایبری ایران بیشتر و خطرناک تر خواهد شد.

برت بروئن (Brett Bruen)، رئیس شرکت «اتاق وضعیت جهانی» و مدیر پیشین «تعامل جهانی» در کاخ سفید، در هشداری می گوید:

ما به احتمال بسیار زیاد طی روزها و هفته های آتی شاهد هدف قرار گرفتن منافع آمریکا توسط تهران خواهیم بود.

او در ادامه مدعی شد:

مهم ترین و آسیب پذیرترین هدف آن ها شرکت های آمریکایی است. آن ها اثر گذاری اقتصادی را نوعی تلافی جویی تلقی می کنند.

ایالات متحده کل تحریم ها علیه ایران را از پنجم نوامبر دوباره برقرار کرد.

بنا بر یک ادعای تازه از بنیاد دفاع از دموکراسی (Defense of Democracies)، اعلام شده است که ایران ممکن است رویکردی خصمانه تر در جهان مجازی و فیزیکی در پیش بگیرد، از طرفی هکرهای این کشور می توانند صدماتی جدی را به زیر ساخت های ایالات متحده وارد کنند.

تحلیلگران مدعی شده اند که قابلیت های ایران درحال تحول است و روی استفاده از رسانه های اجتماعی برای پخش اطلاعات جعلی و تغییر افکار عمومی متمرکز شده است.

بروئن معتقد است که بعضی از این تلاش ها شناسایی و توسط شبکه های اجتماعی متوقف شده است. بسیاری هم هنوز ردیابی یا حذف نشده اند. آسیب زننده ترین مورد همان طور که در ارتباط با روسیه دیدیم، زمانی است که یک کشور به شبکه ای خاص نفوذ کرده و از اطلاعات به دست آمده استفاده ابزاری می کند.

کارشناسان اطلاعاتی آمریکا در ماه اوت هشدار داده بودند که ایالات متحده خود را در برابر حملات سایبری ایران که ممکن است در واکنش به تحریم های ماه نوامبر آغاز شود، آماده می کند.

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.