about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

سامانه تطبیق چهره و تشخیص هویت، محصولی بومی است که امکان تشخیص نفرات ناشناس و ثبت تردد آنها را میسر می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری،محققان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند یک سامانه هوشمند هویت از روی تصاویر چهره به صورت غیرتعاملیرا طراحی کنند.

به واسطه این سامانه، نیاز به همکاری افراد عبورکننده از جلوی دوربین وجود ندارد. این سامانه که توسط یک شرکت دانش بنیان و با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تولید شده روی سرور نصب شده است و به تعدادی دوربین محیطی دسترسی دارد.

در صورت تردد افراد در زاویه دید دوربین، تصویر چهره آنها ثبت شده سپس در صورت شناس بودن و تعریف در بانک اطلاعاتی، هویت‌شان مشخص می شود. این سامانه تزریق عکس و ویدئو برای جستجو و تطبیق آن را در بانک اطلاعاتی دارا است. همچنین امکان تشخیص نفرات ناشناس و ثبت تردد آنها را میسر می‌کند.

از جمله کاربردهای این سامانه می توان به کنترل امنیتی اشاره کرد که امکان هشدار عبور یا حضور نفرات در اماکن حساس، ورزشگاه‌ها، فرودگاه‌ها، ترمینال‌ها، مرزها و غیره را فراهم می کند.

از دیگر مزایای آن حضور و غیاب کارکنان با دوربین‌های محیطی است که برای تایید حضور کارکنان در طول ساعت کاری با کنترل تردد در مواردی که حضور آنها شناور است کاربرد دارد.

منبع:

تازه ترین ها
حملات
1404/11/12 - 12:21- جرم سایبری

حملات سایبری هماهنگ به زیرساخت‌های انرژی لهستان

حملات سایبری گسترده به بیش از ۳۰ مزرعه بادی و خورشیدی و یک نیروگاه بزرگ تولید هم‌زمان برق و حرارت در لهستان، ارتباطات و کنترل از راه دور را مختل کرد، اما تأمین برق و گرما متوقف نشد.

اسپیس
1404/11/12 - 11:52- آمریکا

اسپیس ایکس به دنبال ساخت مراکز داده خورشیدی است

اسپیس ایکس به دنبال کسب مجوز از کمیسیون ارتباطات فدرال برای ساخت مراکز داده ماهواره‌ای خورشیدی برای هوش مصنوعی است.

چرا
1404/11/12 - 09:47- هوش مصنوعي

چرا هوش مصنوعی برخی کارمندان را خلاق‌تر می‌کند اما روی بعضی بی‌اثر است؟

تحقیق جدید نشان می‌دهد هوش مصنوعی فقط زمانی خلاقیت را افزایش می‌دهد که کارکنان مهارت فراشناختی داشته باشند.