about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

به نقل از خبرگزاری مهر، دکتر هادی شفیعی دانشمند ایرانی مدرسه پزشکی دانشگاه هاروارد در رأس تحقیقات جالب‌توجه و تأثیرگذاری قرار دارد که نتیجه آن چیزی نیست جز افزودن قابلیت‌های تازه و مثمر ثمر به تلفن‌های همراه هوشمند.

وی و همکارانش اپلیکیشن جدیدی برای تلفن‌های همراه هوشمند ابداع کرده‌اند که به طرز چشمگیری وجود انواع باکتری در خون و بیماری‌های ناشی از آن را تشخیص می‌دهد.

تشخیص HIV و E-coli ازجمله اهدافی است که در توسعه این فناوری مدنظر قرار داشته است. بدین ترتیب می‌توان امیدوار بود که در آینده نزدیک ابتلای احتمالی افراد به این نوع بیماری‌ها حتی اگر در مناطق دوردست زندگی می‌کنند به راحتی و به سرعت صورت گیرد.

این ابتکار عمل جدید در حقیقت پلت فورم حسگر زیستی منحصربه‌فردی است که تنها به یک قطره خون از سرانگشت فرد نیاز دارد.

این پلت فورم قابلیت تشخیص دقیق پاتوژن‌ها و حتی پلاسمای خون را دارد و از آن جالب‌تر آنکه از طریق تلفن همراه و سیستم‌های ارتباطی آن می‌توان نتایج به‌دست‌آمده را به هر گوشه‌ای از جهان ارسال کرد.

دکتر شفیعی و همکارانش امیدوارند که به زودی از این فناوری جدید در سطحی گسترده برای ارتقاء سطح سلامت در سراسر جهان استفاده کرد.

لازم به ذکر است پیش از این در دانشگاه کلمبیا نیز دستگاهی مشابه ساخته‌شده بود که بعد از اتصال به گوشی موبایل در عرض 15 دقیقه تنها قابلیت اعلام HIV به کاربر را دارا بود.

تازه ترین ها
مقیاس‌بندی
1404/08/15 - 14:48- هوش مصنوعي

مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا توسط گوگل

گوگل پروژه‌ای را برای مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا راه‌اندازی کرد.

گسترش
1404/08/15 - 13:47- هوش مصنوعي

گسترش ویژگی‌های حریم خصوصی در گلکسی سامسونگ

شرکت سامسونگ ویژگی‌های حریم خصوصی و کنترل کاربر در گلکسی هوش مصنوعی را تقویت می‌کند.

طراحی
1404/08/15 - 13:01- هوش مصنوعي

طراحی سکه یادبود با هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی از عموم مردم دعوت کرد تا سکه یادبود با هوش مصنوعی طراحی کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.