about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اگر تا به امروز تصور می‌کردید که بحث کنترل هوشمند وسایل نقلیه و تاکسی‌های اینترنتی، دو مقوله مجزا از هم هستند باید بگوییم که کاملاً در اشتباه هستید. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت تسلا به‌صورت رسمی اعلام کرده که قصد دارد روبوتاکسی یا همان تاکسی‌های خودکار خود را که مانند اوبر و اسنپ در سطح شهر قرار می‌گیرند به‌صورت رسمی راه‌اندازی کند.

ایده تاکسی‌های اینترنتی به‌صورت کلی توانسته بسیاری از نیازهایی که برای امور حمل‌ونقل در شهرهای بزرگ وجود داشته حل کند. علاوه بر آن، این ایده به افراد بسیاری نیز کمک کرده تا در اوقات فراغت خود بتوانند درآمدزایی کنند؛ البته از این مورد نیز نباید بگذریم که بسیاری افراد در کشورهای مختلف به این ساختار به‌مانند یک کار تمام‌وقت نگاه کرده و در کل طول روز در آن فعالیت می‌کنند.

شرکت تسلا در حال حاضر یکی از بهترین سیستم‌های کنترل و راننده خودران را در خودروهای خود قرار داده و سیستم راننده خودران این شرکت روزبه‌روز بهتر و بهتر هم می‌شود. حالا تصورش را بکنید بخواهید تاکسی بگیرید و تاکسی شما بدون راننده باشد. تاکسی که از اتومبیل‌های تسلا بوده و بدون نیاز به راننده به شما کمک می‌کند به مقصد برسید. اینجا آینده است!

روز گذشته ایلان ماسک، مدیرعامل کمپانی تسلا به‌صورت رسمی در رویداد Autonomy Day شرکت اعلام کرد این شرکت قصد دارد از سال 2020 این ساختار جدید را راه‌اندازی کند و این ایده می‌تواند برای شهرهایی که تعداد خودروهای بسیار کمی برای امور جابجایی کاربران دارند بسیار مفید باشد.

روبوتاکسی‌ها می‌توانند به‌صورت خودکار مانند سیستم‌هایی مانند اوبر عمل کنند و به کاربر خود این امکان را بدهند در ساعتی که به آن‌ها نیاز ندارد، اتومبیل خود را روی حالت روبو تاکسی قرار داده و با حمل‌ونقل مسافر، مبلغی نیز دریافت کند.

البته تسلا جزئیات زیادی از این طرح ارائه نداده است و هنوز نمی‌دانیم که ریز عملیاتی که در این حالت انجام می‌شود و محل‌هایی که کاربران می‌توانند از این قابلیت جذاب استفاده کنند چه مناطقی است ولی بااین‌وجود ساختار بسیار خلاقانه و جذابی را شاهد خواهیم بود که شاید پیش‌ازاین تنها در فیلم‌های عملی – تخیلی دیده بوده و یا در موردشان شنیده بودیم.

البته همان‌طور که می‌دانید انجام اموری این‌چنینی نیازمند کسب مجوزهای فراوان و تضمین این مورد است که روبوتاکسی‌ها توانایی عملکرد کاملاً صحیح را بدون آسیب رساندن به کاربران و مسافران دارند.

ایلان ماسک در انتهای سخنرانی خود در این مراسم آینده جذاب این طرح را این‌طور تصویرسازی می‌‎کند:

من این مورد را در آینده می‌بینیم که روبو تاکسی شما از سرکار خود بازگشته و به‌صورت خودکار در گاراژ منزل خود را پارک کرده و دوباره سیستم شارژ باتری خود را فعال می‌کند تا برای فردا که می‌خواهید از آن استفاده کنید، کاملاً شارژ شده باشد!

تازه ترین ها
توسعه
1404/07/05 - 15:56- هوش مصنوعي

توسعه مرکز داده عظیم در برزیل

برزیل، میزبان یک مرکز داده عظیم برای هوش مصنوعی خواهد بود.

تقویت
1404/07/05 - 14:45- آسیا

تقویت امنیت سایبری مخابرات هند

هند با تفاهم‌نامه جدید میان وزارت مخابرات و واحد اطلاعات مالی، امنیت سایبری مخابرات را تقویت کرد.

تکمیل
1404/07/05 - 14:37- آسیا

تکمیل مرحله اول ارزیابی امنیتی زیرساخت‌های اطلاعاتی در آذربایجان

به گفته سرویس امنیت دولتی آذربایجان، مرحله اول ارزیابی امنیتی زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی این کشور تکمیل شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.