about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تسریع ساخت شبکه محاسباتی در چین

چین به طور فعال ساخت شبکه محاسباتی را تسریع می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ یک مقام وزارت علوم و فناوری چین گفت که این کشور به طور فعال ساخت یک شبکه محاسباتی را تبلیغ می‌کند.

چِن جیاچانگ (Chen Jiachang)، یک مقام وزارت علوم و فناوری چین در یک کنفرانس مطبوعاتی در پکن اظهار داشت که این وزارتخانه همواره اهمیت زیادی برای توسعه فناوری دیجیتال قائل بوده و ترتیبات سیستماتیکی را در زمینه‌های فناوری پایه، کاربرد فناوری جدید و امنیت دیجیتال و سایر موارد انجام داده است.

چِن خاطرنشان کرد که این وزارتخانه امیدوار است از دیجیتالی شدن در سراسر کشور پشتیبانی قوی کند.

در توسعه فناوری هوشمند، این وزارتخانه دفتر ویژه‌ای را برای برنامه‌ریزی و ارتقای هوش مصنوعی (AI) و پروژه‌های بزرگ هوش مصنوعی نسل جدید را راه‌اندازی کرده است.

این مقام چینی تصریح کرد :

«برای مقابله با خطرات و مشکلات بالقوه در توسعه هوش مصنوعی، وزارتخانه اصول اخلاقی حاکمیت نسل جدید هوش مصنوعی را به منظور ارتقای پیشرفت علم و فناوری به نفع بشریت تدوین و منتشر کرد.»

وی همچنین پیشرفت در تضمین امنیت شبکه را اذعان کرد.

منبع:

تازه ترین ها
ساخت
1404/11/22 - 13:55- سایرفناوری ها

ساخت مراکز داده در کره جنوبی از ماه مارس

شرکت‌های اوپن‌اِی‌آی، سامسونگ و اس کی تلکام قرار است ساخت مراکز داده در کره جنوبی را از ماه مارس آغاز کنند.

توسعه
1404/11/22 - 13:15- هوش مصنوعي

توسعه تراشه هوش مصنوعی توسط بایت‌دنس

شرکت چینی بایت‌دنس درحال‌توسعه یک تراشه هوش مصنوعی است که برای تولید آن با سامسونگ مذاکره کرده است.

چراغ
1404/11/22 - 10:41- تروریسم سایبری

چراغ سبز اتحادیه اروپا به خرید ۳۲ میلیارد دلاری ویز توسط گوگل

اتحادیه اروپا قرارداد ۳۲ میلیارد دلاری ویز گوگل را به عنوان بزرگ‌ترین خرید یک شرکت فناوری اسرائیلی تأیید کرد.