about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تست نفوذ روی سامانه‌ های برق‌ رسانی

وزارت انرژی آمریکا اقدام به برگزاری رزمایش امنیت سایبری نموده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ در جریان برگزاری این رزمایش، سامانه‌های برق ایالات ‌متحده مورد بررسی قرار می‌گیرند تا در صورت وجود آسیب‌پذیری، مشکل مربوطه یافت شود. این اولین باری است که وزارت انرژی آمریکا، رزمایشی با موضوع جلوگیری از خاموشی حاصل از حملات سایبری، برگزار می‌ کند.

وزارت انرژی آمریکا اعلام کرد برگزاری رزمایش امنیت سایبری در حوزه برق و انرژی موجب می‌شود با بهبود شرایط و انجام تست های نفوذ به خاموشی های احتمالی کمک کنیم. به عبارتی دیگر در صورت بر طرف کردن مشکلات امنیتی احتمال حمله سایبری و قطع برق کاهش می یابد. از طرفی این اولین باری است که وزارت انرژی ایالات متحده برای بهبود شرایط امنیتی از تست نفوذ استفاده می کند.

در جریان رزمایش برگزار شده، سناریو ها بیشتر با ترس همراه بوده است. ترس درباره قطع گسترده برق و خاموشی های سراسری در ایالات متحده در نظر قرار گرفته شده است.

این رزمایش از یک نوامبر در شهر نیویورک آغاز شده است بسیاری از هکرها، متخصصان امنیت سایبری و برگزار کنندگان تست های نفوذ، گرد هم جمع شدند.

دست اندر کاران و برگزار کنندگان، هدف از برگزاری رزمایش هایی این چنینی را کشف مشکلات امنیتی و برطرف کردن سریع آنها اعلام کرده اند.

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.