about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت امنیتی ترند میکرو (Trend Micro) ادعا می‌کند گروهی از هکرها که با دولت روسیه در ارتباط هستند از یک آسیب‌پذیری صفرروزه در نرم‌افزار Adobe Flash Player استفاده کرده و از وزارت امور خارجه‌ی کشورهای مختلف در سراسر دنیا جاسوسی می‌کنند.
به ادعای ترند میکرو؛ این کمپین علاوه بر وزارت امور خارجه، چندین مرکز دولتی دیگر، ناتو و کاخ سفید را هدف جاسوسی قرار داده است.
ترند میکرو مدعی است هکرها از این آسیب‌پذیری استفاده کرده و کارکنان وزارت خانه‌های امور خارجه‌‌ در کشورهای مختلف را فریب داده و به وب‌گاه‌هایی هدایت می‌کنند که حاوی بدافزارهای جاسوسی است.
هنوز ارتباط این حمله با دولت روسیه تأیید نشده است، اما ترند میکرو ادعا می‌کند با توجه به اینکه اهداف این حمله سازمان‌ها و مراکز دولتی بوده‌اند، ارتباط دادن این کمپین به هکرهای دولتی روسیه منطقی به نظر می‌رسد.
شرکت ادوبی قول داده برای آسیب‌پذیری موردنظر است یک بسته‌ی بروزآوری ارائه دهد.

 

تازه ترین ها
ایلان
1404/11/12 - 14:07- سایرفناوری ها

ایلان ماسک مانع استفاده روسیه از استارلینک شد

ایلان ماسک اعلام کرد که اقدامات انجام شده برای جلوگیری از استفاده غیرمجاز روسیه از استارلینک مؤثر بوده است.

درآمد
1404/11/12 - 13:35- هوش مصنوعي

درآمد پایه همگانی، محافظت از کارگران در برابر هوش مصنوعی

وزیر بریتانیا در بحبوحه افزایش اختلال در مشاغل ناشی از هوش مصنوعی، از علاقه خود به درآمد پایه جهانی خبر داد.

واگذاری
1404/11/12 - 13:09- آمریکا

واگذاری شرکت تابعه کاپژمینای در آمریکا

شرکت فناوری فرانسوی کاپژمینای اعلام کرد که شرکت تابعه خود در آمریکا را واگذار خواهد کرد.