about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

ترفند جدید هکرها در گوشی های اندرویدی

حسگری بنام ژیروسکوپ داخل گوشی‌های هوشمند تعبیه ‌شده که به ‌راحتی می‌تواند توسط هکرها مورد سوءاستفاده قرارگرفته و تبدیل به‌ وسیله ای برای استراق سمع شود. هکرها با استفاده از نفوذ در ژیروسکوپ و برنامه مرتبط با آن و تبدیل آن به میکروفون، می‌توانند به‌ راحتی از این وسیله به‌ عنوان ابزار جاسوسی استفاده کنند.

ژیروسکوپ وسیله اندازه‌گیری جهت است که از اصل موسوم به بقای تکانه زاویه‌ای استفاده می‌کند و این ابزار به‌صورت حسگر تعبیه‌شده در کنار اپلیکیشن مخصوص بانام Gyrophone درگوشی‌های هوشمند حضور دارد و برای چرخش خودکار صفحه نمایشگر گوشی نیز استفاده می‌شود.

اپلیکیشن Gyrophone با استفاده از ارتعاش و لرزش کار می‌کند و از طریق صدا نیز حساس می‌شود و بسیاری از گوشی‌های اندرویدی در رنج 80 تا 250 هرتز را پاسخ می‌دهند و این همان فرکانس صدای انسان است. نکته جالب اینجاست که گوشی‌هایی مانند آیفون اپل با فرکانس زیر 100 کار می‌کند و بنابراین بهره‌ برداری از مکالمات با آیفون برای کارهای جاسوسی بی‌فایده است.

قرار است جزییات این تحقیق توسط محققان امنیتی دانشگاه استنفورد در کنفرانسی امنیتی Usenix Security conference ارائه شود.

تازه ترین ها
بررسی
1404/11/19 - 06:16- آسیا

بررسی حملات سایبری علیه نهادهای دولتی آذربایجان

حملات سایبری که بخش‌های دولتی و بانکی را در آذربایجان هدف قرار داده بودند، بررسی شدند.

ضرورت
1404/11/19 - 06:02- آسیا

ضرورت تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر

کارشناسان بر ارزش سرمایه‌گذاری‌های پیشگیرانه در زیرساخت کلید عمومی و تقویت تاب‌آوری سایبری در بخش‌های کلیدی قطر تأکید کردند.

اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.