about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

رئیس امنیت سایبری اسرائیل گفت که ایران ماهانه ده‌ها حمله سایبری انجام می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گابی پورتنوی (Gaby Portnoy)، مدیر کل اداره سایبری ملی اسرائیل (INCD)، در مصاحبه‌ای با گیلی کوهن (Gili Cohen) و رونِن مانلیس (Ronen Manelis) در کانال کان رِشِت بِت (Kan Reshet Bet) گفت که از تعداد زیاد حملات سایبری ایران علیه اسرائیل در ماه‌های اخیر شگفت زده شده است.

پورتنوی ادعا کرد :

«ما ماهانه با ده‌ها حمله از سوی ایران سروکار داریم، اما در حال خنثی کردن تهدیدات اصلی هستیم، بنابراین آنها به هیچ چیز نمی‌رسند.»

وی همچنین به گزارش کان نیوز اشاره کرد که هکرهای ایرانی بارها فیلم امنیتی اسرائیل، از جمله فیلم‌های بمب‌گذاری مرگبار ماه گذشته در ایستگاه‌های اتوبوس در اورشلیم، را فاش کرده‌اند، او رمزهای عبور ضعیف را عامل این افشاگری می‌داند.

رئیس اداره سایبری ملی اسرائیل تصریح کرد :

«اگر هنگام دریافت دوربین رمز عبور را تغییر ندهید، هکر باید بر [گذرواژه] 0000 یا 1234 غلبه کند و این تلاش بزرگی نیست. سازمان‌های امنیتی حداقل‌های لازم را انجام نداده‌اند. در نهایت، این یک مسئله وظیفه‌شناسی است. شما نباید به دشمن دستاوردی بدهید که لیاقتش را ندارد. اما این یک اتفاق حاشیه‌ای است.»

گزارش کان نیوز به چندین سازمان مختلف هکری اشاره کرد که علیه اسرائیل اقدام می‌کنند : به عنوان مثال، هکرهای نجات دهنده، به شرکت‌های لجستیک و کشتیرانی حمله می‌کنند؛ «Sharp Boys» به وب‌سایت‌های کوچک حمله و تلاش می‌کند تا اطلاعات خصوصی سیاستمداران و نخست وزیران را بررسی کند؛ و «Open Hands» در پاسخ به عملیاتی که به موساد متصل می‌کند، حملاتی را انجام می‌دهد.

ظاهراً انتشار فیلم‌های دوربین‌های امنیتی صهیونیستها برای آنها بسیار ناراحت کننده بوده است. این دستپاچگی اسرائیل، آن هم بعد از چندهفته، کاملاً نشان دهنده موفقیت عملیات گروه هکری عصای موسی است.

ادعای ساده بودن رمزها چند نتیجه دارد :

  • یکی از بزرگ‌ترین نهادهای امنیتی اسرائیل، دوربین‌های قوی و توانایی تأمین امنیت داخلی خود را ندارد.
  • سازمان سایبری اسرائیل و اباک و یکان ۷۳۳ تهدیدهای عصای موسی را جدی نگرفتند.
  • سازمان سایبری اسرائیل کارایی لازم را ندارد.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1404/03/27 - 09:11- جرم سایبری

بازیابی تأمین‌کننده هول فودز پس از حمله سایبری

شرکت یونایتد نچرال فودز اعلام کرد که پس از حمله سایبری هفته گذشته که باعث اختلال در عملیات آن شده بود، اکنون قادر است سفارش‌ها را دریافت کرده و محصولات را به فروشگاه‌های مواد غذایی در سراسر آمریکای شمالی تحویل دهد.

ادعای
1404/03/27 - 09:03- تروریسم سایبری

ادعای ارسال پیامک‌های جعلی برای اسرائیلی‌ها

اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیلی‌ها هشدار جعلی حمله تروریستی دریافت می‌کنند تا از پناهگاه‌های بمب دور بمانند.

هک
1404/03/27 - 09:01- جرم سایبری

هک شدن ایمیل پژوهشگر برجسته روسیه

کیر جایلز (Keir Giles)، پژوهشگر برجسته بریتانیایی در حوزه روسیه، این آخر هفته اعلام کرد که چندین حساب ایمیل او هدف هکرهایی قرار گرفته که خود را به‌جای وزارت خارجه آمریکا جا زده بودند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.