about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ایلان ماسک از فراگیری هوش مصنوعی در جهان و بیشتر پروژه هوش مصنوعی «DeepMind» گوگل می‌ترسد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ایلان ماسک (Elon Musk)، طراح صنعتی، مخترع و بنیانگذار شرکت‌هایی همچون پی‌‎پال، تسلا موتورز و اسپیس‌اکس، زنگ خطر را در مورد آینده احتمالاً خطرناک هوش مصنوعی برای سال‌ها به صدا درآورده است. در سال 2016 ماسک گفت که بشر می‌تواند معادل گربه‌های خانگی به مافوق هوش مصنوعی تبدیل شود. او از آن زمان بارها و بارها خواستار تنظیم مقررات و احتیاط درخصوص فناوری جدید هوش مصنوعی شده است.

از نظر ماسک، از میان تمام پروژه‌های هوش مصنوعی، هیچکدام نگران کننده‌تر از پروژه هوش مصنوعی «DeepMind» گوگل نیست. وی در مصاحبه با نیویورک تایمز گفت :

«فقط ماهیت هوش مصنوعی ساخته شده چیزی است که بشر را در تمام بازی‌ها شکست می‌دهد. این موضوع، طرح اصلی فیلم بازی‌های جنگی (WarGames) است.»

در WarGames، یک هکر نوجوان با بازی متیو برودریک (Matthew Broderick) به یک ابر رایانه دولتی تحت کنترل هوش مصنوعی آموزش دیده برای اجرای شبیه‌سازی‌های جنگ متصل می‌شود. هوش مصنوعی در تلاش برای انجام یک بازی با عنوان «جنگ جهانی هسته‌ای» مقامات دولتی آمریکا را متقاعد می‌کند که یک حمله هسته‌ای از سوی اتحاد جماهیر شوروی قریب الوقوع است.

در پایان (برای افرادی که این فیلم قدیمی را ندیده‌اند) کامپیوتر شبیه‌سازی‌های کافی از نتایج نهایی جنگ جهانی هسته‌ای را انجام می‌دهد و اعلام می‌کند هیچ برنده احتمالی وجود ندارد و تنها راه پیروزی، بازی نکردن است. این فیلم محصول سال 1983 بازتاب مستقیمی از زمان و مکان و ترس ایالات متحده از جنگ هسته‌ای با اتحاد جماهیر شوروی همراه با نگرانی از افزایش این فناوری است.

ایلان ماسک با مقایسه DeepMind با WarGames، اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در 5 سال آینده از هوش انسانی پیشی بگیرد، حتی اگر تأثیر آن را فوراً نبینیم. این بدان معنا نیست که همه چیز در 5 سال نابود می‌شود؛ اما همه چیز ناپایدار و عجیب می‌شود.

ماسک یکی از سرمایه‌گذاران اولیه برای DeepMind بود، که براساس گزارش‌ها در سال 2014 با بیش از 500 میلیون دلار به گوگل فروخته شد. وی در مصاحبه‌ای در سال 2017 گفت که این کار را برای توجه بیشتر به پیشرفت هوش مصنوعی و نه فقط بازگشت به سرمایه‌گذاری انجام داده است. ماسک در این مصاحبه اظهار داشت :

«این کار به من دید بیشتری نسبت به میزان پیشرفت اوضاع نشان می‌دهد و من فکر می‌کنم که هوش مصنوعی واقعاً با سرعتی بالا، بیشتر از تصورات مردم، در حال پیشرفت است. بیشتر به این دلیل که در زندگی روزمره ربات‌هایی را در حال چرخیدن و کار کردن مشاهده نمی‌کنید. اما این ربات‌ها قرار نیست دنیا را تسخیر کنند.»

وی اعتقاد دارد که هوش مصنوعی باید مفهوم دیگری داشته باشد. ماسک در ماه اوت امسال در گفتگو با جک ما (Jack Ma)، مدیرعامل علی‌بابا در کنفرانس جهانی هوش مصنوعی در شانگهای توضیح داد :

«عموماً مردم توانایی هوش مصنوعی را دست کم می‌گیرند و فکر می‌کنند که فقط یک انسان باهوش است. اما هوش مصنوعی فراتر از این است؛ بسیار باهوش‌تر از باهوش‌ترین انسان.»

ماسک در جدیدترین مصاحبه خود هفته گذشته با «The Times» عنوان کرد که این غرور است که باعث می‌شود افراد بسیار باهوش خطرات هوش مصنوعی را درک نکنند. ارزیابی او در مورد عدم توجه افراد باهوش به هوش مصنوعی این است که افراد بسیار باهوش فکر نمی‌کنند که یک کامپیوتر بتواند به اندازه آنها هوشمند باشد؛ و این غرور و غلطی آشکار است.

منبع:

تازه ترین ها
هک
1404/10/08 - 10:14- امنیت شبکه

هک بازی Rainbow Six Siege؛ سرورها به حالت عادی برگشتند

به‌دنبال حمله‌ی هکری به Rainbow Six Siege و آشفتگی در حساب‌ها، یوبی‌سافت از برگشتن سرورها به حالت عادی خبر داد.

پلیس
1404/10/08 - 10:12- هوش مصنوعي

پلیس نامرئی در خیابان‌ها / جریمه رانندگان متخلف توسط هوش مصنوعی!

ردر خیابان‌های آتن، دیگر فقط چراغ‌قرمز و تابلوها نیستند که مراقب رانندگان‌اند. چشم‌هایی دیجیتال و بی‌وقفه، تخلف‌ها را بدون سوت، بدون توقف خودرو و بدون بحث کنار خیابان ثبت می‌کنند.

ایجاد
1404/10/08 - 10:07- هوش مصنوعي

ایجاد 96 میلیون شغل جدید در حوزه‌های هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال‌های آینده 72 میلیون شغل حذف و در مقابل 96 میلیون شغل جدید در حوزه‌های مرتبط با هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین ایجاد خواهد شد.