about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

کارشناسان اسرائیلی هشدار دادند که در آینده شاهد موارد بیشتری از حمله سایبری در اراضی اشغالی خواهند بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شبکه‌های اسرائیل مدعی هستند که حمله سایبری به سیستم‌های آژیر رژیم غاصب نشانه‌ای از این است که به زودی موارد بیشتری وجود خواهد داشت.

آن طور که به نظر می‌رسد هکرها موفق شدند شبکه‌ای مرتبط با سیستم اعلام خطر را هک کنند؛ آنها می‌توانستند با فعال کردن این بخش هرج و مرج ایجاد کنند. کارشناسان معتقدند که مهاجمان به همین راحتی می‌توانستند در سیستم اعلام خطر به صورت عمومی صحبت کنند، آیاتی از قرآن با فریاد «الله اکبر» پخش کنند و سعی در ایجاد وحشت در سرزمین‌های اشغالی داشته باشند

اسرائیل هشدار داد که شهرداری‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن دفاع سایبری خود را تقویت کنند، در اینجا سؤالاتی مطرح می‌شود : آیا سیستم‌های «دوربین‌های بسته» شهرداری هم اینگونه هستند؟ آیا آنها نیز یک «نظام مجزا» محسوب می‌شوند؟ آیا دوربین‌ها در یک شبکه از سیستم‌های آدرس عمومی هستند؟ اگر چنین است، مهاجمان می‌توانند برای جمع‌آوری اطلاعات، عکاسی از غیرنظامیان و سایر تلاش‌های مختلف، سعی در نفوذ و دسترسی به این سیستم‌ها کنند.

رژیم صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل در نبرد با دشمنی باهوش و پیچیده به نام ایران است که دائماً در حال یادگیری است و در روزهای آینده چنین تلاش‌هایی از طرف هکرها بیشتر خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
مجوز
1404/10/06 - 06:30- تروریسم سایبری

مجوز کِنست به ارتش رژیم صهیونیستی و شین‌بت برای هک دوربین‌های غیرنظامی

پارلمان رژیم صهیونیستی قانونی را تصویب کرد که به ارتش اسرائیل و شین‌بت اجازه می‌دهد دوربین‌های امنیتی غیرنظامی را هک کنند.

بازداشت
1404/10/06 - 06:07- اروپا

بازداشت مقام ارشد امنیتی سابق گرجستان در پرونده مراکز کلاهبرداری تلفنی

گرجستان رئیس سابق سرویس امنیتی را به اتهام حمایت از مراکز تماس کلاهبرداری و فریب قربانیان دستگیر کرد.

پیوست
1404/10/05 - 09:29- بررسی تخصصی

پیوست رسانه‌ای «امنیت سایبری» ابلاغ شد؛ افزایش هم افزایی بعد از جنگ

سرپرست معاونت امنیت مرکز ملی فضای مجازی گفت: دستگاه‌های مختلف موظف به تهیه بسته‌های پیوست رسانه‌ای برای ارتقای امنیت سایبری در خدمات پولی، مالی و ارتباطی شدند.