about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به نظر می‌رسد دولت چین تعطیل شدن تیک‌تاک را به فروش آن ترجیح می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ رویترز گزارش داد که مقامات چینی مخالف فروش تیک‌تاک هستند و ترجیح می‌دهند این برنامه ممنوع باشد تا اینکه به یک شرکت آمریکایی فروخته شود.

براساس این گزارش، مقامات چینی معتقدند که فروش اجباری باعث خواهد شد «ByteDance» و چین در برابر فشارهای واشنگتن ضعیف به نظر برسند. این گزارش فقط چند روز قبل از مهلت نهایی دونالد ترامپ در 15 سپتامبر 2020 برای تیک‌تاک در یافتن خانه جدید با یک شرکت آمریکایی منتشر شد. کارشناسان براین باورند که بعید است توافقی به این سرعت تحقق یابد، اما ترامپ ادعا کرد که این مهلت تمدید نخواهد شد.

پیچیدگی بیشتر زمانی رخ داد که طبق قوانین جدید تجاری چین، این کشور می‌تواند از دستیابی الگوریتم توصیه تیک‌تاک به خریدار جلوگیری کند. به گفته رویترز، پکن آماده است تا از این سیاست، اگر مجبور شود، برای ایجاد تأخیر در هر معامله‌ای از سوی ByteDance استفاده کند.

این شرکت در حال حاضر پیشنهادات جالبی از سوی اوراکِل (Oracle)، مایکروسافت و وال‌مارت (Walmart) دارد که در این مزایده حضور پیدا کرده‌اند. ByteDance، به عنوان مالک تیک‌تاک، در حال بررسی معاملات دیگری است که شامل الگوریتم برنامه نیستند.

سخنگوی ByteDance در بیانیه‌ای گفت :

«دولت چین هرگز به ما پیشنهاد تعطیل کردن تیک‌تاک در آمریکا یا هر بازار دیگری را از سوی شرکت نكرده است.»

وانسا پاپاس (Vanessa Pappas)، مدیر ارشد فعلی تیک‌تاک در ایالات متحده قبلاً گفته بود كه این شركت چندین مسیر رو به جلو دارد كه امکان باقی ماندن برنامه در ایالات متحده را می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.