about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا از راه اندازی شبکه اجتماعی اختصاصی خود به نام حقیقت خبر داده است. این اقدام واکنشی به ممنوعیت حضور وی در توئیتر و فیس‌بوک است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، شبکه اجتماعی تروت توسط شرکت جدیدی تأسیس می‌شود که حاصل ادغام گروه فناوری و رسانه‌ای ترامپ و یک شرکت دیگر به نام SPAC است.

ترامپ در بیانیه‌ای که در این زمینه منتشر کرده، تصریح کرده که " ما در زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که طالبان حضور وسیعی در توئیتر دارد و با این وجود هنوز رئیس جمهور محبوب شما را ساکت می‌کنند. این غیر قابل پذیرش است! "

ترامپ افزوده است: وظیفه ما این است که به همگان امکان اظهار نظر بدهیم. من از اینکه به زودی افکارم را در مورد این شبکه اجتماعی به اشتراک می‌گذارم هیجان زده هستم و می‌خواهم به میدان مبارزه با شرکت‌های بزرگ فناوری بازگردم.

قرار است نسخه آزمایشی شبکه تروت ماه آینده راه اندازی شود و تکمیل آن تا سه ماهه اول سال ۲۰۲۲ طول خواهد کشید. در این شبکه خدمات ویدئویی پولی تفریحی، خبری، پادکست و غیره نیز در دسترس خواهد بود. همچنین این شبکه خدمات کلود نیز در رقابت با گوگل، آمازون و غیره ارائه می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
رکورد
1404/05/26 - 10:02- جرم سایبری

رکورد حملات سایبری به ارتش کره‌جنوبی

تلاش‌های حمله سایبری به اینترنت نظامی کره جنوبی به بالاترین میزان در پنج سال اخیر رسید.

روش
1404/05/26 - 09:53- جرم سایبری

روش تازه کلاهبرداران برای پولشویی

باندهای سازمان‌یافته چینی در جنوب شرق آسیا، روزافزون از اطلاعات سرقت‌شده کارت‌های بانکی و تقلب‌های خرده‌فروشی برای شست‌وشوی درآمدهای نامشروع خود بهره می‌برند.

تحریم
1404/05/26 - 09:48- آمریکا

تحریم مجدد صرافی روسی گارانتکس توسط آمریکا

ایالات متحده تحریم‌های خود علیه صرافی رمزارزی روسی گارانتکس را تمدید و گسترش داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.