about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

ختلال روی سوییچ IXP از شب گذشته شروع و در نهایت چند ساعت بعد پایان یافت، اما از ساعت ۱۴:۳۰ امروز ۲۷ دی ماه مجدد این اختلال شروع شده و باعث شده دسترسی به ترافیک اینترنت داخلی برای کاربران در بسیاری از موارد غیرممکن باشد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ تماس ای‌تی ایران با شرکت ارتباطات زیرساخت در مورد دلیل این اختلال‌ها بی‌پاسخ مانده و روابط‌عمومی این شرکت اعلام می‌کند که آنها در حال بررسی این موضوع هستند. 

با این حال شب گذشته و با رخ دادن همین اتفاق  امیر محمدزاده ل اجوردی،مدیر عامل شرکت ارتباطات زیر ساخت کشور، ش با انتشار پستی در ویراستی در این باره گفت: «دقایقی پیش شاهد افت ترافیک یکی از مراکز IXP کشور بودیم که توسط همکارانم این مشکل مرتفع گردید.» مشکلی که به نظر می‌رسد همچنان ادامه دارد.

محمد مظفری کارشناس فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با کارنگ می‌گوید ممکن است یک مشکل نرم‌افزاری روی سوییچ  IXP باعث اختلال روی ترافیک اینترنت داخلی شده باشد. او در این مورد توضیح می‌دهد: «اطلاعات رسمی در این مورد که مشکل دقیقا چیست وجود ندارد، ولی می‌دانیم که سوییچ IXP تهران در مرکز انقلاب که تمام اپراتورها به آن متصل هستند و برای تبادل ترافیکشان از آن استفاده می‌کنند دچار مشکل شده است.» 

نطور که او می‌گوید همین مشکل ترافیک داخل را به شدت دچار اختلال کرده و باعث شده دسترسی به برخی سایت‌ها و سرویس‌های ایرانی امکان‌پذیر نباشد.

او در پاسخ به این سوال که چرا این اختلال اپراتور به اپراتور متفاوت است توضیح داد: «بعضی از اپراتورها به غیر از مسیر IXP ممکن است ارتباط مستقیمی هم با هم داشته باشند و ترافیک را جدا از این سوئیچ تبادل کنند به همین خاطر در حال‌حاضر برخی کاربران در دسترسی به سرویسی مشکل ندارند و برخی دیگر نمی‌توانند از سرویس داخل کشور استفاده کنند.»

مظفری تاکید می‌کند که به خاطر مشکل در سوییچ IXP مرکز انقلاب تنها کاربران تهرانی بیشتر از کاربران سایر شهر‌ها دچار مشکل هستند.

همچنین در کنار این اتفاق ابرآروان هم  در اطلاعیه‌ای اعلام کرده که قطعی مکرر برق روی دیتاسنتر بامداد این شرکت باعث بروز برخی اختلال‌ها و عدم ارائه سرویس از سمت این شرکت شده است. سرویس ردار ابرآروان هم که وضعیت ترافیک شبکه را نشان می‌دهد، وجود اختلال روی شبکه داخلی از ظهر امروز را تایید می‌کند

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.