about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

انتشار شده در تاریخ

تدوین بسته اجرایی عبور از شرایط تحریم

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای عبور از شرایط تحریم، بسته اجرایی تهیه و تدوین کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ با توجه به خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم های یکجانبه و نوسانات نرخ ارز، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بسته اجرایی ویژه ای برای عبور از شرایط جدید را در دستور کار خود قرار داد.

سیروس موثقی، معاون وزیر ارتباطات با اعلام این خبر، گفت: در این بسته اجرایی چالش های پیش رو در پنج محور بررسی و برای هر محور راهکارهایی تهیه شده که پس از تصویب در ستاد اقتصاد مقاومتی عملیاتی می شود.

وی افزود: ورود کالاهای واسطه برای توسعه و نگهداری شبکه، تامین زیرساخت های ارائه خدمات فضایی، ترکیب سهامداری اپراتورهای ارتباطی، جابجایی و انتقال ارز و افزایش قیمت تمام شده محصول و خدمات بخش ICT ناشی از آزاد سازی ارز، پنج محوری هستند که در قالب این بسته اجرایی تهیه و تدوین شده اند.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: تعدیل نرخ ارز در قراردادهای پیمانکاری، استفاده از ظرفیت بازار سرمایه و بورس برای تغییر ترکیب سهامداری اپراتورهای مخابراتی غیردولتی بر اساس مصوبات و مجوزهای اخیر صادره از نهادهای بالادستی و حمایت همه جانبه از تولید کنندگان کالا و خدمات با کیفیت داخلی، از مهمترین راهکارهای ارائه شده برای تصویب در ستاد اقتصاد مقاومتی است.

وی افزود: این بسته اجرایی با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور، همکاری دستگاه های تابعه و بهره گیری از توان کارشناسی و نخبگان بخش خصوصی حوزه ICT، تدوین شده است.
 

تازه ترین ها
تمرکز
1404/06/27 - 20:05- هوش مصنوعي

تمرکز فیس‌کاپ بر هوش مصنوعی و بینایی ماشین از آغاز تاکنون

ششمین دوره رویداد سالانه «فیس‌کاپ» با هدف تقویت همکاری میان فعالان و علاقه‌مندان حوزه هوش مصنوعی و بینایی ماشین، امروز در مرکز هوشمندسازی و نوآوری امیدینو آغاز شد. این رویداد شامل کارگاه‌های آموزشی، پنل‌های تخصصی و فرصت‌های شبکه‌سازی است.

چین
1404/06/27 - 20:02- سایرفناوری ها

چین مرکز داده کاملاً بومی می‌سازد

چین با استفاده از فناوری کاملاً بومی در حال تکمیل یک مرکز داده ۳۹۰ میلیون‌دلاری در غرب این کشور است که بخشی از نیازهای فناورانه آن را محقق می‌کند.

اجرای
1404/06/27 - 17:43- اروپا

اجرای طرح تشخیص چهره در غرب لندن

منطقه غرب لندن، اجرای طرح دوربین مداربسته تشخیص چهره با هوش مصنوعی را تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.