about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

دانشگاه سیدنی غربی، در استرالیا، رشته امنیت و رفتار سایبری را در مقطع کارشناسی، به درس‌های این مرکز آموزشی، افزود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دانشگاه سیدنی غربی، در کشور استرالیا، با هدف کاهش کمبود توانمندی‌های سایبری و اطلاعاتی این کشور، تدریس رشته امنیت و رفتار سایبری را آغاز کرد.

بر اساس گزارش وبگاه خبری_تحلیلی فوربز،  صنعت امنیت سایبری جهان، تا سال 2021، با کمبود نیروی انسانی 3.5 میلیون نفری مواجه خواهد شد.

بی‌شک آینده امنیت سایبری، بر افرادی مبتنی خواهد بود که می‌توانند تهدیدات را به سرعت کشف کرده و برای آن راه‌حل‌های نوآورانه ارائه دهند. دانشگاه سیدنی غربی، نخستین مرکز آموزشی استرالیا و منطقه اقیانوسیه است که با ارائه رشته تحصیلی امنیت و رفتار سایبری، کارشناسان این عرصه را در دو بعد تکنیکی و انسانی، تربیت می‌کند.

از دوره‌های در نظر گرفته‌شده در طول تحصیل این رشته، علاوه بر مسائل امنیت سایبری و شبکه،  می‌توان به آموزش نظریه‌های روان‌شناختی، روش تحقیق، مبانی تصمیم‌گیری، خطاهای انسانی، نفوذ اجتماعی و فرهنگ سازمانی، اشاره کرد.

به عقیده برگزارکنندگان این دوره آموزشی، یادگیری همه علوم و دوره‌های تحصیلی یادشده، برای متخصصان سایبری لازم و ضروری هستند.
 

تازه ترین ها
جریمه
1404/04/16 - 13:27- آسیا

جریمه شدن اپلیکیشن‌های چینی در تایوان

تایوان اپلیکیشن‌های چینی را به اتهام نقض امنیت داده‌ها جریمه کرد.

مسدودسازی
1404/04/16 - 13:22- جرم سایبری

مسدودسازی ۳ هزار حساب ایمیل توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که ۳ هزار حساب ایمیل اوت لوک و هاتمیل را که معتقد بود توسط کارکنان فناوری اطلاعات کره شمالی ایجاد شده‌اند، تعلیق کرده است.

محکومیت
1404/04/16 - 13:04- جنگ سایبری

محکومیت 16 ساله مجرم سایبری حامی اوکراین در روسیه

یک دادگاه در روسیه مردی را به اتهام انجام حملات سایبری که باعث اختلال در زیرساخت‌های حیاتی شد، به ۱۶ سال حبس در زندان با امنیت بالا محکوم کرد. این خبر روز چهارشنبه توسط مقامات اعلام شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.