about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

پارلمان ویتنام در تازه ترین اقدام خود، رای به تداوم اجرای قانون امنیت سایبری این کشور داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ قانون گذاران ویتنامی، روز سه شنبه مورخ 11 ژوئن، با وجود انتقاد های فراوان کارشناسان نسبت به صدمات قانون امنیت سایبری این کشور به اقتصاد و آزادی بیان، رای به تداوم اجرای این قانون دادند.

این قانون، ارائه دهندگان خدمات اینترنتی چون گوگل و فیس‌بوک را در ویتنام به ذخیره اطلاعات کاربران، استقرار دفاتر رسمی در داخل کشور و حذف محتوای مدنظر وزارت ارتباطات و اطلاعات 24 ساعت پس از درخواست، ملزم می کند.

وو ترانگ (Vo Trong)، رئیس کمیسیون دفاع و امنیت پارلمان این کشور،  در این مورد گفت: 

این قانون برای دفاع از منافع مردم و امنیت ملی ویتنام بسیار ضروری است.

بر اساس ادعای نمایندگان پارلمان، قانون یاد شده هیچ تناقضی با عضویت این کشور در تفاهم نامه های بین المللی امضا شده از سوی ویتنام، چون سازمان تجارت جهانی و سازمان همکاری کشورهای اقیانوس آرام، ندارد. این در حالی است که مسئله امنیت ملی نیز، در این حوزه، بسیار حائز اهمیت است.

از سوی دیگر، مدافعان این طرح، معتقدند که گرچه ملزم ساختن شرکت های فناوری خارجی به ایجاد مراکز داده در خاک ویتنام، هزینه های این موسسات خدماتی را افزایش می دهد، اما برای امنیت سایبری کشور ضروری است و روابط شرکت با کاربران را تسهیل می کند.

پیش از این، آمریکا و کانادا از دولت ویتنام در خواست کرده بودند که تصویب این لایحه را به تاخیر بندازد. سازمان عفو بین الملل نیز، این اقدام هانوی در راستای ادامه اجرای شیوه نامه یاد شده را پدیده ای مخرب و ویرانگر برای آزادی بیان ارزیابی کرد.
 

تازه ترین ها
هوش
1404/07/01 - 09:10- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر «ایلان ماسک» با نام Grok ۴ Fast معرفی شد

شرکت xAI به مدیریت «ایلان ماسک»، نسخه جدیدی از مدل هوش مصنوعی خود را با نام Grok ۴ Fast رونمایی کرده است که هزینه اجرای مدل‌های هوش مصنوعی را تا ۹۸ درصد کاهش می‌دهد.

بحران
1404/07/01 - 09:02- هوش مصنوعي

بحران بخش فناوری اسرائیل در سایه جنگ غزه و استفاده فزاینده از هوش مصنوعی

روزنامه صهیونیستی جروزالم پست با اشاره به گسترش نرخ بیکاری در حوزه مشاغل پیشرفته این رژیم بعد از جنگ غزه اعلام کرد که در سایه پیامدهای جنگ و استفاده فزاینده از هوش مصنوعی آسیب زیادی به بخش فناوری به عنوان محرک اصلی اقتصاد اسرائیل وارد شده است.

کاخ سفید سهام‌داران تیک‌تاک را معرفی کرد

یک مقام کاخ سفید دیروز دوشنبه اعلام کرد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، این هفته جزئیات انتقال کسب‌وکار تیک‌تاک در این کشور اعلام خواهد کرد.