about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

انتشار شده در تاریخ

تحقیقات در مورد نقض حریم شخصی در واتس اپ

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ مقامات ایتالیایی اعلام کردند تحقیقات خود در مورد برنامه پیام‌رسان واتس اپ را آغاز کرده‌اند تا مشخص شود آیا مدیران این برنامه به وعده‌های خود به کاربران در موردحفاظت از داده‌های شخصی آن‌ها وفادار بوده‌اند یا خیر.
واتس اپ اخیراً اعلام کرده که داده‌های شخصی کاربران برنامه یادشده را با شرکت فیس‌بوک که چندی قبل آن را خریداری کرد به اشتراک می‌گذارد و این امر موجی از اعتراض را به راه انداخته است؛ زیرا بسیاری از کاربران اقدام یادشده را غیرعادلانه و نامناسب می‌دانند.
WhatsApp در ماه اوت اعلام کرد به اشتراک‌گذاری شماره تلفن‌های همراه کاربرانش را با فیس‌بوک آغاز کرده و این امر به اعتراض رگولاتوری‌های کشورهای اروپایی منجر شد که تصریح کردند در این زمینه تحقیق و بررسی خواهند کرد.
ایتالیا قصد دارد تحقیقات مفصلی در این زمینه به عمل آورد و در صورت اثبات تخلف واتس اپ و گمراه کردن کاربران این شرکت را جریمه خواهد کرد. حداکثر جریمه ممکن که در قوانین این کشور پیش‌بینی‌شده 5 میلیون یورو است. واتس اپ در واکنش به این خبر اعلام کرده که با مقامات مربوطه برای حل‌وفصل موضوع همکاری خواهد کرد.

تازه ترین ها
تأمین
1404/07/01 - 16:35- اروپا

تأمین مالی گیگافکتوری هوش مصنوعی توسط کمیسیون اروپا

کمیسیون اروپا قصد دارد چهار تا پنج گیگافکتوری هوش مصنوعی را تأمین مالی کند.

نگرانی
1404/07/01 - 15:43- هوش مصنوعي

نگرانی آمریکایی‌ها از هوش مصنوعی

آمریکایی‌ها نگران‌اند که هوش مصنوعی خلاقیت و ارتباطات انسانی را تضعیف کند.

نقض
1404/07/01 - 15:13- آسیا

نقض محتوا توسط پلتفرم‌های بایت‌دنس و علی‌بابا

نهاد نظارتی چین، پلتفرم‌های بایت‌دنس و علی‌بابا را به دلیل نقض محتوا احضار کرد.