about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

سازمان ناظر رقابت بریتانیا اعلام کرد در حال برنامه ریزی برای بررسی میزان تسلط اپل و گوگل بر بازار مرورگرهای تلفن همراه و انحصارطلبی ناشی از آن است.

به گزارش کارگروه فنوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، انگلیس در کنار تحقیق در مورد انحصارطلبی اپل و گوگل در بازار مرورگرهای اینترنتی، محدودیت های وضع شده از سوی اپل بر روی بازی های ابری از طریق فروشگاه برنامه های آنلاین این شرکت را هم بررسی می کند.

سازمان ناظر رقابت بریتانیا روز جمعه اعلام کرد در حال انجام اقدامات اجرایی علیه گوگل به دلیل استفاده از شیوه‌های پرداخت انحصارطلبانه در فروشگاه آنلاین خود نیز هست.

این دو غول فناوری اکوسیستم‌های تلفن همراه را به انحصار خود درآورده اند و سیستم‌عامل‌ها، فروشگاه‌های اپلیکیشن و مرورگرهای وب در دستگاه‌های تلفن همراه تولید شده توسط یکی از این دو شرکت است.

آندریا کوسلی، مدیر اجرایی این سازمان، پس از انتشار گزارشی در مورد اکوسیستم های تلفن همراه، گفت: «وقتی صحبت از نحوه استفاده مردم از تلفن همراه می شود، اپل و گوگل همه کارت ها را در اختیار دارند. به همان اندازه که بسیاری از خدمات و محصولات آنها خوب هستند، تسلط این دو شرکت بر اکوسیستم های تلفن همراه به آنها اجازه می دهد تا رقبای خود را کنار بگذارند، بخش فناوری بریتانیا را متوقف کرده و انتخاب ها را محدود کنند.»

طبق این گزارش، 97 درصد از کل وبگردی تلفن همراه در بریتانیا در سال گذشته توسط مرورگرهای اپل یا گوگل انجام شده و علاوه بر این، اپل نصب مرورگرهای جایگزین را در آیفون ممنوع کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1404/10/11 - 14:59- هوش مصنوعي

توسعه اپلیکیشن یادداشت‌برداری توسط هوش مصنوعی

اپلیکیشن یادداشت‌برداری هوش مصنوعی، حریم خصوصی را بدون نیاز به اشتراک تضمین می‌کند.

اعطا
1404/10/11 - 13:42- آمریکا

اعطا مجوز سالانه به شرکت تی‌اس‌ام‌سی توسط آمریکا

ایالات متحده به شرکت تایوانی تی‌اس‌ام‌سی مجوز سالانه واردات ابزارهای تراشه سازی آمریکایی به چین را اعطا کرد.

تایید
1404/10/11 - 13:07- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از سرورهای خارجی آژانس فضایی اروپا

آژانس فضایی اروپا اوایل این هفته هدف یک حمله سایبری قرار گرفت و ظاهراً در جریان این حمله، بخشی از داده‌های حساس خود را از دست داده است.