about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

به گزارش خبرگزاری روسی راشا تودی، اتحادیه اروپا فهرست جدیدی از تحریم های خود علیه مقامات اطلاعاتی روسیه منتشر کرد. این تحریم ها شامل ممنوعیت سفر مقامات روسی از جمله "میخائیل فرادکوف" رئیس سازمان اطلاعاتی روسیه، "الکساندر بورتنیکوف" رئیس سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB)، "نیکلای پاتروشف" رئیس شورای امنیت ملی و نیز "رمضان غدیروف" رئیس جمهوری خودمختار چچن می شود.

به گفته مقامات اتحادیه اروپا این افراد در شکل گیری سیاست منطقه ای دولت روسیه که تمامیت ارضی و استقلال اوکراین را مورد تهدید قرار داده است، نقش داشته اند. همچنین نام رئیس جمهوری چچن به دلیل حمایت از الحاق شبه جزیره کریمه به خاک روسیه و نیز جدایی طلبان در شرق اوکراین، به این فهرست اضافه شده است.

در همین حال وزارت خارجه روسیه با انتشار بیانیه ای به این اقدام اتحادیه اروپا واکنش نشان داد. بر این اساس، تحریم مقامات اطلاعاتی روسیه مانع بزرگی در مسیر همکاری فدراسیون روسیه در حوزه امنیت بین الملل است. وزارت خارجه روسیه مقابله با تهدیدهای جهانی از جمله تروریسم، جنایات سازمان دهی شده و استفاده از سلاح های کشتار جمعی را مستلزم همکاری های بین المللی دانست.

"هرمان وان رومپوی" رئیس شورای اتحادیه اروپا نیز با اشاره به اعمال تحریم های اقتصادی و سیاسی علیه روسیه تاکید کرده به دلیل نیاز اتحادیه اروپا در حوزه انرژی، گاز روسیه مورد تحریم این اتحادیه قرار نخواهد گرفت.

تازه ترین ها
هشدار
1404/07/17 - 09:52- اروپا

هشدار رئیس کمیسیون اروپا درباره جنگ ترکیبی روسیه

رئیس کمیسیون اروپا روز چهارشنبه هشدار داد که روسیه در پشت پرده‌ی کارزاری از حملات سایبری، خرابکاری و تحریکات در سراسر اروپا قرار دارد.

نفوذ
1404/07/17 - 09:44- جرم سایبری

نفوذ هکرها به حساب‌های ایمیل وکلای آمریکایی

شرکت حقوقی ویلیامز اند کانلی اعلام کرد که هکرهایی که احتمالاً وابسته به یک دولت هستند، اخیراً با استفاده از یک حمله روز صفر توانسته‌اند به حساب‌های ایمیل متعلق به تعداد محدودی از وکلای این شرکت دسترسی پیدا کنند.

عدم
1404/07/17 - 09:32- اروپا

عدم حمایت آلمان از طرح کنترل چت در اتحادیه اروپا

مقامات آلمانی روز چهارشنبه اعلام کردند که به طرح پیشنهادی اتحادیه اروپا برای اسکن پیام‌های خصوصی، حتی در پلتفرم‌های دارای رمزگذاری سرتاسری، رأی منفی خواهند داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.