about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انگلیس برخی از توسعه دهندگان پردازنده روس را تحریم کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ انگلیس شرکت توسعه‌دهنده ریزپردازنده و سرور ام‌سی‌اس‌تی روسیه (MCST) را که به‌عنوان توسعه‌دهنده پردازنده داخلی اِلبروس (Elbrus) نیز شهرت دارد و توسعه‌دهنده داخلی پردازنده‌ بایکال الکترونیکس (Baikal Electronics) را در لیست تحریم‌های خود قرار داد. 

برطبق گزارش روزنامه کامرسانت مسکو، تحریم‌ها دارایی‌ها را مسدود کرده و ارائه خدمات فناورانه را نیز محدود می‌سازد. ممکن است شرکت‌ها از استفاده از معماری آرم (ARM) نیز منع شوند که می‌تواند عرضه پردازنده‌های جدید را متوقف سازد. 

فهرست تحریم‌های بریتانیا که در 4 می منتشر شد، سازندگان پردازنده روس را در برگرفته است: شرکت توسعه‌دهنده ریزپردازنده و سرور ام‌سی‌اس‌تی (تولیدکننده پردازنده‌های اِلبروس) و شرکت سهامی بایکال الکترونیکس (تولیدکننده پردازنده‌های بایکال (Baikal)). بایکال الکترونیکس از مجوز معماری پردازنده‌های شرکت بریتانیایی آرم استفاده می‌کند که پردازنده‌های اپل، انویدیا، کوالکام، سامسونگ و سایر سازندگان نیز با آن کار می‌کنند. 

کارشناسان روس می‌گویند شرکت‌های انگلیسی از ادامه هرگونه رابطه حقوقی با شرکت‌های تحریم شده منع شده‌اند. تحریم‌های جدید شرکت‌های انگلیسی را ملزم نمی‌کند که مجوزهای مالکیت معنوی صادرشده خود را لغو کنند؛ اما پرداخت بابت مجوزهای جدید بدون اجازه دفتر اجرای تحریم‌های مالی (OFCI) امکان‌پذیر نخواهد بود. به باور آن‌ها، توسعه‌دهندگان بایستی به دنبال کارخانه‌ای باشند که قانون ثبت اختراع را نقض کند یا به معماری‌های باز همچون RISK V, MIPS, VLIW روی بیاورند.

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1404/11/16 - 15:58- آسیا

تقویت روابط سایبری ژاپن و بریتانیا

ژاپن و بریتانیا از گسترش همکاری در زمینه امنیت سایبری و گسترش روابط در سه حوزه اصلی خبر دادند.

هکر
1404/11/16 - 15:41- آمریکا

هکر مرموز جفری اپستین کیست؟

کارشناسان در گزارشی درمورد جفری اپستین و اسناد و مدارکی که از وی منتشر شده مقاله‌ای نوشته‌اند.

خنثی‌سازی
1404/11/16 - 09:40- آسیا

خنثی‌سازی 90 هزار حمله سایبری به اجلاس دولت‌های جهان توسط امارات

رئیس شورای امنیت سایبری امارات اعلام کرد که سیستم‌های سایبری این کشور ۹۰ هزار حمله به اجلاس دولت‌های جهان را مسدود کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.