about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

مقامات آلمان قصد دارند علیه شهروندان و هکرهای روسیه تحریم‌های سایبری وضع کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ روزنامه ایزوستیا در گزارشی تازه از تحریم‌های سایبری آلمان علیه شهروندان روسیه خبر داد. 

ماریا ادباهر (Maria Adebahr)، سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در این خصوص اعلام کرد افرادی که در حملات بوندستاگ دست داشته‌اند، مشمول تحریم‌های سایبری اتحادیه اروپا خواهند بود که از می سال 2019 علیه کسی اعمال نشده است. 

به گفته وی، این تحریم‌ها، سفرهای افراد یا سازمان‌های عوامل حمله مذکور ازجمله دمیتری بادین (Dmitriy Badin) را به اتحادیه اروپا محدود خواهد کرد. چنانچه این افراد به اتحادیه اروپا وارد شوند حساب‌های بانکی‌شان مسدود خواهد شد.  

پیشتر نشریه آلمانی تاگس‌شو اعلام کرده بود دادستان کل آلمان و FBI هکر روس به نام دمیتری بادین را تحت پیگرد بین‌المللی قرار داده‌اند. 

بنابه‌ادعای سازمان‌های انتظامی آلمان، بادین عضو گروه هکری فنسی بیر بوده و اقدام به جاسوسی و سرقت داده‌های رایانه‌ای کرده است. به گفته آن‌ها، بادین در حمله به پایگاه اطلاعاتی بوندستاگ (پارلمان آلمان) دست داشته است. 

اوایل سال 2015 پایگاه اطلاعاتی بوندستاگ هدف حملات سایبری قرارگرفت و سازمان محافظت از قانون اساسی آلمان انگشت اتهام را به سمت هکرهای روس نشانه رفت. 

مقامات آلمان مدعی شدند ابزارهای مورداستفاده در حملات بوندستاگ 2015 متعلق به یک گروه هکری به نام APT28 بوده‌ است که به فنسی‌بیر نیز شناخته می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سرمایه‌گذاری
1404/06/26 - 10:16- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری مایکروسافت و انویدیا در حوزه هوش مصنوعی بریتانیا

مایکروسافت، انویدیا و دیگر غول‌های فناوری قصد دارند بیش از ۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جدید در حوزه هوش مصنوعی در بریتانیا انجام دهند.

ایجاد
1404/06/26 - 09:46- آسیا

ایجاد قطب فناوری هنگ‌کنگ با چین

هنگ‌کنگ طرح ایجاد قطب فناوری با چین را تسریع می‌کند.