about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تجهیز MQ-9 به سلاح لیزری

کشور آمریکا قصد دارد از پهپاد MQ-9 در عملیات های دفاع موشکی استفاده کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ سازمان دفاع موشکی آمریکا (MDA) به تازگی با شرکت جنرال اتومیک (General Atomics Electromagnetic Systems)، قراردادی 134 میلیون دلاری را امضا کرده است. هدف از این اقدام نصب یک حسگر پیشرفته روی پهپاد «MQ-9» و انجام پرواز آزمایشی توسط آن است.

با توجه به گزارش وزارت دفاع آمریکا، سازمان مذکور، حسگر یاد شده را در عملیات های واقعی در داخل و خارج از مرزهای این کشور آزمایش خواهد کرد.

پهپاد MQ-9 به منظور انجام عملیات های اطلاعات، نظارت و شناسایی (ISR) و جابه جایی مهمات مورد استفاده قرار می گیرد. از طرفی در حال حاضر به «سامانه ی هدفگیری چندگانه ی طیف ریتون» (MTS) نیز مجهز شده است. این حسگر ترکیبی از حسگرهای نوری الکترونیکی و مادون قرمز (EO/IR)، لیزرنگارنده1 (laser designation) و نورافشانی لیزر (laser illumination) به حساب می آید. هدف این دستاورد ایجاد یک سیستم هدفگیری دقیق تر است.

در ژوئن سال 2015، دو MQ-9، موشک بالستیکی را در زمان انجام رزمایش دفاع موشکی بر فراز اقیانوس آرام-شامل آمریکا، ژانن و کره جنوبی- شناسایی کردند. با وجود این به نظر می رسد سازمان دفاع موشکی آمریکا، نقش بزرگتری را نسبت به ردیابی موشک ها برای پهپاد مورد بحث در نظر گرفته است.

با توجه به گزارش های منتشر شده، وزارت دفاع آمریکا قصد دارد با سرمایه گذاری 563.5 میلیون دلاری در سال مالی 2019 قصد دارد تا سال 2023 جنگ افزار یاد شده را به سلاح لیزری مجهز کند.

وزارت دفاع آمریکا، قرارداد یاد شده در قالب رقابتی و تحت پوشش سازمان دفاع موشکی اجرا خواهد شد. بر همین اساس در خواست ارسال پیش نویس های شرکت های مختلف در 11 زمینه ی مختلف از حسگرها و ارتباطات تا سامانه ی دفاع بالستیک بین المللی، روبات های قاتل پیش رفته و معماری آنها را شامل می شود.


  1. لیزر نگارنده لیزری است با منبع نور که هدفی را تعیین می‌کند.
تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.