about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تجهیز خدمات ریلی هند به هوش مصنوعی

کشور هند قصد دارد به منظور افزایش امنیت حمل‌ونقل ریلی از هوش مصنوعی استفاده کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «fossbytes»؛ به منظور جلوگیری از خطای انسانی در سامانه حمل‌ونقل ریلی هند، شاخه مکانیک حمل‌ونقل ریلی مرکزی این کشور قصد دارد از روباتی مجهز به هوش مصنوعی استفاده کند. این روبات در زمان واقعی تصاویر تجهیزات مورد استفاده قطارها را ثبت کرده، آن‌ها را برای مقامات و مهندسان ارسال می‌کنند.

روبات یاد شده «USTAAD1» نام داشته، محتوای ثبت شده را از طریق امواج وای فای به اتاق کنترل می‌فرستد.

سانیل یوداسی (Sunil Udasi)، سخنگوی حمل‌ونقل ریلی مرکزی توضیح داد، دوربین نصب شده روی روبات مذکور، قادر است به هر جهتی چرخیده، از تجهیزات ویدئو و عکس تهیه کند.

حوادث ریلی در حال تبدیل شدن به یکی از اصلی‌ترین مشکلات هند است. برای مثال در ماه اکتبر 2018، تصادف قطاری در این کشور باعث شد تا بیش از 59 نفر کشته و حداقل 100 نفر مجروح شوند. بسیاری از تصادف‌های ریلی رخ داده در این کشور به علت مشکلات فنی ایجاد شده در هنگام حرکت قطار رخ می‌دهد؛ اما مقامات امیدوارند به کمک دستاورد یاد شده بتوانند این چالش را مرتفع سازند.


  1. Undergear Surveillance Through Artificial Intelligence Assisted Droid
تازه ترین ها
حمله
1404/06/23 - 12:34- جرم سایبری

حمله سایبری به وزارتخانه‌ها و نهادهای امنیتی عراق

موج تازه‌ای از حملات سایبری وزارتخانه‌های کلیدی دولت عراق و نهادهای امنیتی این کشور را هدف گرفته و نگرانی‌ها درباره زیرساخت دیجیتال و حفاظت از داده‌های ملی را افزایش داده است.

تشبیه
1404/06/23 - 12:22- آمریکا

تشبیه حوزه سایبری به دوزخ توسط سناتور آمریکایی

سناتور آنگوس کینگ (مستقل از ایالت مِین) اعلام کرد کاهش‌های اخیر در سراسر دولت، امنیت سایبری ایالات متحده را تضعیف کرده است، آن هم در شرایطی که حملات علیه زیرساخت‌ها و کسب‌وکارها به‌شدت در حال افزایش است.

درخواست
1404/06/23 - 12:16- آمریکا

درخواست تمدید قانون تبادل اطلاعات سایبری در آمریکا

یک مقام کلیدی در آژانس امنیت سایبری و زیرساخت ایالات متحده از کنگره خواست تا به هر طریقی که ممکن است، قانون مهم تبادل اطلاعات مربوط به تهدیدات دیجیتال را پیش از انقضای آن در پایان ماه جاری تمدید کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.