about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اخیرا هشدارهایی را علیه اپل مطرح کرده و با این کار باعث افت شدید ارزش سهام سازنده آیفون شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از اوایل همین هفته هشدارهایی را علیه اپل مطرح کرده و با این کار باعث افت شدید ارزش سهام سازنده آیفون شد.

ترامپ روز جمعه در کنفرانس خبری خود در کاخ سفید اینطور گفت:

مشکلی برایشان پیش نمی آید. اپل شرکت بزرگی است.

در مقابل اما تیم کوک مدیرعامل اپل با ارسال نامه ای برای سرمایه گذاران اپل اعلام نمود که درآمدهای این شرکت در سه ماهه نخست سال مالی جدید پایین تر از حد انتظار خواهد بود که این اتفاق در مورد ارزشمندترین و سودزاترین شرکت دنیا اندکی عجیب به نظر می آید.

سهام اپل با افت ارزش ۷ درصدی اش در روز چهارشنبه هفته گذشته و بعد از بسته شدن بازار بورس به ۱۴۷ دلار رسید و روز پنجشنبه صبح نیز ۹.۵ درصد دیگر تنزل داشت و روی رقم ۱۴۲.۸۸ دلار تثبیت شد اما اوایل روز جمعه با افزایش ۱.۶ درصدی به رقم ۱۴۴.۵۲ دلار رسید.

ترامپ اعلام کرده که ارزش سهام اپل از زمانی که او رئیس جمهور آمریکا شده «صدها درصد» بالا رفته اما اضافه کرد که از این شرکت می خواهد خطوط تولید آیفون و دیگر محصولاتش را از چیپ به آمریکا منتقل کند.

ترامپ در صحبت های روز جمعه خود گفت:

فراموش نکنید که اپل محصولاتش را در چین می سازد. من به تیم کوک که از دوستانم هم هست و خیلی به او علاقه دارم گفتم که محصولاتش را در آمریکا بسازد. کارخانجات بزرگ و زیبای اپل را که چندین کیلومتر مساحت دارند را در اینجا بسازد. در آمریکا...چین بزرگ ترین ذی نفع اپل محسوب میشود و حتی بیشتر از ما از آن سود می برد زیرا اپل اغلب محصولاتش را در خاک آن می سازد.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.