about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

رئیس جمهور روسیه در پی افزایش تعداد حملات سایبری به روسیه توسط "ساختارهای دولتی" خارجی از اقدامات تقویتی برای بهبود امنیت سایبری این کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، گزارشات کرملین نشان می‌دهد دولت های خارجی در حمله به وب سایت های بسیاری از شرکت های دولتی و نیز وب سایت های خبری روسیه دست دارند و اخیراً «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه در همین خصوص اظهار داشته است که دولت وی در راستای این اتفاقات اقداماتی را برای مقابله انجام خواهد داد.

پوتین با بیان اینکه رسانه‌ها و موسسات مالی این کشور نیز در لیست اهداف قرار دارند، اظهار داشت:

«تلاش‌های هدفمند برای از کار انداختن منابع اینترنتی و زیرساخت‌های اطلاعاتی مهم روسیه در جریان است. حملات جدی علیه سایت‌های رسمی سازمان‌های دولتی انجام شده است. تلاش‌ها برای نفوذ غیرقانونی به شبکه‌های شرکت‌های پیشرو روسی نیز بسیار بیشتر شده است.»

«محدود کردن دسترسی به خدمات فناوری اطلاعات، نرم‌افزارها و محصولات خارجی به یکی از ابزارهای فشار تحریمی بر علیه روسیه مبدل شده و تعدادی از تامین کنندگان غربی به طور یکجانبه پشتیبانی فنی و ارسال تجهیزات خود را به روسیه متوقف کرده اند.»

پوتین در نشستی با شورای امنیت روسیه اعلام کرد که این کشور باید امنیت اطلاعات را در بخش‌های کلیدی بهبود بخشد و به استفاده از فناوری و تجهیزات داخلی روی آورد.

منبع:

تازه ترین ها
سناتورها
1404/05/16 - 10:50- آمریکا

سناتورها به دنبال پاسخ‌گویی یونایتدهلث در مورد افشای اطلاعات بیماران

دو سناتور آمریکایی با ارسال نامه‌ای به شرکت یونایتد هلث خواستار توضیح درباره‌ی افشای گسترده اطلاعات در شرکت زیرمجموعه آن، اپیسورس شدند.

اجبار
1404/05/16 - 10:32- امنیت زیرساخت

اجبار خودروسازان به بهبود حریم خصوصی کاربران

هرچند بسیاری از خودروسازان در محافظت از حریم خصوصی کاربران وب‌سایت و پورتال‌های مشتری عملکرد ضعیفی دارند، اما یک شرکت پس از جریمه شدن، تغییرات چشم‌گیری در سیاست‌های خود ایجاد کرده است.

تبرئه
1404/05/16 - 10:25- آمریکا

تبرئه هم‌بنیان‌گذار تورنادو کش از اتهام پول‌شویی

روز چهارشنبه، یکی از هم‌بنیان‌گذاران سرویس میکس ارز دیجیتال تورنادو کش در دادگاهی فدرال در نیویورک، به جرم تبانی برای راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار انتقال پول بدون مجوز مجرم شناخته شد.