about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

تاکید بر بومی شدن شبکه های اجتماعی در ایران

به گزارش ایرنا سردار غلامرضا جلالی روز سه شنبه در حاشیه سومین همایش پدافند غیرعامل در سالن همایش های صدا وسیما اعلام داشت: "باید پدافند سایبری بومی سازی شود."

وی گفت: اقدامات موثری در این زمینه انجام شده و در حال گسترش فعالیت های خود در این زمینه هستیم.

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: در پدافند سایبری، حوزه مبارزه با دشمن در منشا است و در مسایل داخلی پلیس و حفاظت اطلاعات وارد می شوند.

سردار جلالی ادامه داد: در بخش سایبری در حوزه های هسته ای اقدامات موثری را انجام داده ایم به نحوی که اوباما می گوید که در این حوزه نمی تواند کاری کند.

وی با بیان اینکه در بخش محتوا، فیلترینگ و پالایش راه حل های مقطعی وجود دارد گفت: رییس جمهوری جلسات شورای عالی فضای مجازی را تشکیل دهد و یک اجماع در مورد فضای مجازی ایجاد کند.

رییس سازمان پدافند غیرعامل افزود: در اداره کشور باید نسبت به فرصت و تهدید برداشت های واحدی وجود داشته باشد؛ بزرگترین نقش شورای عالی فضای مجازی این است که فهم مشترکی از فضای مجازی ایجاد کند.

سردار جلالی ضمن تاکید بر اینکه برخورد سلبی لازم است اما مشکلی را حل نمی کند، ادامه داد: پالایش در زمینه سایبری امری ضروریست زیرا نمی توانیم کودکان را وارد فضایی آلوده کنیم تا آسیب ببینند.

وی ادامه داد: به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری باید خدماتی را تولید کنیم که پاک و ایمن باشند.

رییس سازمان پدافند غیرعامل گفت: واحدی را تولید کردیم که بدنبال صنعت بومی پدافند سایبری است و ابزارهای مورد نظر پایداری نظام در فضای سایبر را به صورت بومی تولید می کند.

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.