about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

تامین انرژی همزمان ابزارها به صورت بی سیم

پژوهشگران آمریکایی، سامانه انتقال برق بی‌سیم جدیدی را برای شارژ هم‌زمان چندین دستگاه تولید کردند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «IEEE»؛ فناوری شارژهای بی‌سیم به مرور زمان در حال محبوب‌تر شدن هستند. با وجود این سیستم‌های انتقال برق بی‌سیم (WPT) به شدت با محدودیت‌های مختلفی مانند فاصله از شارژر یا تک کاربره بودن رنج می‌برند. به این معنی که در هرلحظه تنها یک وسیله مانند تلفن هوشمند را می‌توانند شارژ کنند. از طرفی آن تعداد از نمونه‌هایی هم که از شارژ هم‌زمان چند سیستم پشتیبانی می‌کنند، امکان مدیریت مستقل روی هر یک را ندارند. این مسئله خود یک چالش بزرگ به حساب می‌آید؛ زیرا به طور معمول هر ابزار، میزان مختلفی از انرژی را طلب می‌کند.

کریس می (Chris Mi)، یکی از پژوهشگران دانشگاه ایالتی سن دیگو و گروهش موفق شدند شارژر بی‌سیمی تولید کنند که به صورت هم‌زمان 10 ابزار را شارژ می‌کند.

تأمین مقادیر مختلف انرژی برای ابزارهای مختلف می‌تواند در زمینه‌های مختلفی مفید واقع شود. برای مثال می‌تواند به ایستگاه‌هایی اشاره کرد که امکان شارژ خودروهای الکتریکی، دوچرخه یا اسکوتر برقی را فراهم می‌آورند؛ اما یک چالش اساسی در این زمینه وجود دارد. اگر مقدار مقاومت یک وسیله در زمان دریافت انرژی مورد نیاز تغییر کند، میزان انرژی عبوری به همه‌ی ابزارهای متصل به یک سیستم‌های انتقال برق بی‌سیم یکسان عوض خواهد شد.

برای حل مشکل یاد شده، پژوهشگران سامانه انتقال انرژی بی‌سیم جدیدی را تولید کردند. در این سیستم به منظور انتقال انرژی بین واحدهای تکرار کننده، از القای مغناطیسی استفاده می‌شود. این واحدها منحصربه‌فرد بوده و در هر یک 2 سیم‌پیچ تکرارگر عمود بر هم قرار دارند.

اولین سیم‌پیچ، وظیفه‌ی دریافت انرژی را از واحد قبل دارد، در حالی که سیم‌پیچ دوم، جریان برق را به صورت بی‌سیم، مستقیماً به ابزار در حال شارژ انتقال داده، انرژی را به واحد بعد منتقل می‌کند.

می توضیح داد:

با کمک روش بالا می‌توان چندین ابزار را در حالی که نسبت به یکی دیگر ایزوله هستند، به صورت هم‌زمان شارژ کرد.

یکی از اصلی‌ترین عوامل اصلی عملکرد صحیح سیستم یاد شده، استفاده از صفحات فریت (Ferrite)، به منظور تقویت القا مغناطیسی بین صفحات است.

در آزمایش سیستم یاد شده نشان داد، حداکثر کارایی آن می‌تواند به 83.9 درصد برسد.

Paragraphs
تامین
تامین انرژی همزمان ابزارها به صورت بی سیم
تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.