about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

تایوان در 13 ژانویه 2024 انتخابات عمومی را برای انتخاب رئیس جمهور و 113 قانونگذار برای کرسی های پارلمان برگزار خواهد کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، در آستانه این انتخابات، عوامل تهدید سایبری چین احتمالاً فعالیت‌هایی را که تایوان را هدف قرار می‌دهند، تشدید خواهند کرد.

هیلی بندیکت، تحلیلگر سایبری شرکت رین (RANE)، می گوید که احتمالا فعالیت سایبری چین با نزدیک شدن به تاریخ انتخابات تایوان، افزایش خواهد یافت.

رین یک شرکت اطلاعات ریسک جهانی است که به متخصصان ریسک و امنیت دسترسی به بینش ها، تجزیه و تحلیل و پشتیبانی حیاتی را برای اطمینان از تداوم و انعطاف پذیری کسب و کار برای مشتریان خود ارائه می دهد.

منبع:

تازه ترین ها
بررسی
1404/08/26 - 12:58- آسیا

بررسی قوانین جدید در زمینه ارزهای دیجیتال

ژاپن در حال بررسی قوانین جدید در زمینه ارزهای دیجیتال است.

راه‌اندازی
1404/08/26 - 12:39- هوش مصنوعي

راه‌اندازی محیط آزمایشی در زمینه هوش مصنوعی توسط سنگاپور

سنگاپور یک محیط آزمایشی جهانی برای آزمایش مسئولانه هوش مصنوعی راه‌اندازی کرد.

اذعان
1404/08/26 - 12:38- تروریسم سایبری

اذعان کارشناسان به ناتوانی رژیم صهیونیستی در حوزه امنیت سایبری

کارشناسان نظامی و امنیتی در سراسر جهان، شکست رژیم صهیونیستی در حوزه امنیت سایبری را تأیید کردند.