about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

هکرها اطلاعات بیمارستان «Ziv» در اراضی اشغالی را فاش کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بیمارستان زیو (Ziv) در صافد تأیید کرد که یک حادثه سایبری باعث آسیب به سیستم‌های کامپیوتری آن شده است. براساس بیانیه مشترک مرکز پزشکی به همراه اداره ملی سایبری اسرائیل، این حادثه باعث افشای اطلاعات محرمانه پزشکی و اسناد بیمار شده است. 

کارشناسان معتقدند که هکرهای به احتمال زیاد ایرانی، فایل‌هایی را با اطلاعات سرقت شده منتشر کرده‌اند. مقامات صهیونیستی تأکید کردند که دانلود یا نگهداری اطلاعات یک تخلف جدی است. طبق این اطلاعیه، مرجع حفاظت از حریم خصوصی اعلام کرد که استفاده /انتقال/توزیع اطلاعات شخصی فاش شده ممنوعیت کیفری دارد و از اعمال اختیارات جنایی خود علیه هر کسی که طبق اعلامیه عمل می‌کند تردید نخواهد کرد.

عملیات بیمارستان به روال عادی ادامه دارد. سازمان حفاظت از حریم خصوصی رژیم صهیونیستی توصیه‌هایی را منتشر کرد. علاوه بر این، سازمان تأکید کرد که در هنگام دریافت پیام‌ها یا ایمیل‌های مشکوک مراقب باشند. افشای اطلاعات قبلی منجر به ارسال پیام‌های تهدیدآمیز واتس‌اپ یا پیامک به غیرنظامیان و سربازان شد. در برخی موارد، مشخص شد که اطلاعات ارسال این پیام‌ها از هک‌های سایبری قبلی به انواع برنامه‌ها، پلتفرم‌ها و وب‌سایت‌های اسرائیلی است.

این سازمان اسرائیلی اظهار داشت :

«توصیه به عموم بیمارانی که در مرکز پزشکی زیو درمان می‌شوند این است که در مورد پیام‌ها، به ویژه پیام‌هایی که وانمود می‌کنند پیام‌های بیمارستان هستند، احتیاط بیشتری کنند. توصیه می‌شود پیام‌های مشکوک را باز نکنید و روی لینک‌های پیوست شده کلیک نکنید. این ممکن است منجر به آلوده شدن تلفن یا رایانه به آسیب مخرب شود.»

حادثه سایبری در بیمارستان زیو دومین حادثه از زمان آغاز جنگ است که به یک مرکز درمانی و چهارمین حادثه در ماه‌های اخیر رخ می‌دهد. پیش از آن حوادث سایبری در بیمارستان‌های شبا (یک حمله DDoS در ابتدای اکتبر امسال و یک حادثه سایبری مشکوک در اواخر همان ماه) و مرکز سلامت روان شائول ایتانیم رخ داد. در سال 2021، بیمارستان هیلل یافه به روشی مشابه مورد حمله قرار گرفت، اگرچه در آن زمان خسارت وارده بسیار گسترده‌تر بود.

حملات سایبری در صنعت مراقبت‌های بهداشتی در سال‌های اخیر به پدیده‌ای نگران کننده تبدیل شده است. مراکز پزشکی به دلیل گستردگی سیستم‌های کامپیوتری و امنیت اطلاعات محدودشان که گاه ناشی از استفاده از سیستم‌های قدیمی است، هدف نسبتاً آسانی در نظر گرفته می‌شوند. در جدی‌ترین حادثه سایبری، هکرهای روسی چندین سال پیش توانستند بخش قابل توجهی از کل سیستم بهداشتی دولت بریتانیا را فلج کنند.

از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی و حماس، تعداد حوادث سایبری علیه اهداف اسرائیلی به طور قابل توجهی افزایش یافته است. بر اساس برآورد سامانه ملی سایبری، از ابتدای ماه اکتبر امسال حدود 40 حادثه سایبری رخ داده است. رژیم صهیونیستی همچنین مقررات سایبری اضطراری را منتشر کرد که باید حفاظت از شبکه و اقتصاد اسرائیل را در برابر حوادث بعدی برای مقامات آسان‌تر کند.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1404/09/30 - 15:40- آمریکا

ایجاد حفاظت‌های قوی‌تر در برابر حملات سایبری توسط قانون جدید نوادا

فرماندار نوادا، جو لومباردو، لایحه «Assembly Bill 1» را امضا کرد که در پی یک حمله باج‌افزاری که برای سه هفته ده‌ها خدمت حیاتی این ایالت را مختل کرده بود، یک چارچوب سراسری امنیت سایبری ایجاد می‌کند.

اعطای
1404/09/30 - 15:35- اروپا

اعطای اختیارات حملات سایبری برون‌مرزی به سرویس اطلاعاتی آلمان

دولت آلمان قصد دارد اختیارات و وظایف سرویس اطلاعات فدرال را گسترش دهد و به آن اجازه دهد در خارج از کشور دست به حملات سایبری و عملیات خرابکارانه بزند.

تأیید
1404/09/30 - 15:27- جرم سایبری

تأیید حمله سایبری هکرهای چینی به سامانه‌های بریتانیا در اکتبر

در تاریخ ۱۹ دسامبر، وزارت امور خارجه، کشورهای مشترک‌المنافع و توسعه بریتانیا در ماه اکتبر هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است؛ حمله‌ای که به آغاز تحقیقاتی درباره رخنه امنیتی در یکی از حساس‌ترین نهادهای دولتی از نظر امنیتی منجر شد.