about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تأکید ناتو بر اهمیت جنگ سایبری

ژنرال دنیس مرسیر، فرمانده شاخه فرماندهی کل ارتش عالی ناتو در مورد خطرات رو به رشد جنگ سایبری قبل از اینکه به مسئله‌ای بزرگ و تعجب‌آور تبدیل شوند هشدار داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ ژنرال دنیس مرسیر،(Supreme Allied Commander) افزود: کشورهای غربی، زیر بار حملات دائمی قرار دارند. وی با بیان اینکه ناتو توانسته به خوبی از خود در برابر حملات سایبری حفاظت کند ادامه داد که این سازمان باید بتواند چابک‌تر ظاهر شود.

همچنین فرمانده فوق، ضمن اشاره به تهدید چین و روسیه خاطرنشان ساخت این کشورها دامنه نفوذ خود را در منطقه گسترش دادند. مرسیر درنهایت گفت پیش از وقوع هرگونه سناریو، موضوع آگاهی، امری ضروری است.
ناتو با برگزاری رزمایش‌های مختلف تلاش می‌کند از توان عملیاتی فضای سایبری، برای یکپارچه‌سازی عملیات نظامی خود استفاده کند. این سازمان در اجلاس ورشو، تصمیم گرفت فضای سایبری را به‌عنوان قلمروی جنگی به رسمیت بشناسد و برای مقابله با حملات سایبری، به ماده 5 ناتو مبنی بر دفاع جمعی استناد کند. اخیراً ناتو راهبرد آفندی را برای دفاع سایبری خود اتخاذ کرده است.

تازه ترین ها
استفاده
1404/11/20 - 15:09- تروریسم سایبری

استفاده از ابزارهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در سازمان‌های اطلاعاتی غرب

استارت‌آپ اسرائیلی رادیانت ابزارهای جاسوسی بدون کلیک را برای سازمان‌های اطلاعاتی غربی می‌سازد.

اجرای
1404/11/20 - 14:23- اقیانوسیه

اجرای پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی

شرکت «Cowbell» و زوریخ، پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی راه‌اندازی کردند.

تأمین
1404/11/20 - 14:22- سایرفناوری ها

تأمین انرژی خورشیدی مراکز داده گوگل توسط توتال انرژی

شرکت توتال انرژی، انرژی خورشیدی موردنیاز برای مراکز داده گوگل در تگزاس را تأمین خواهد کرد.