about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

رژیم صهیونیستی معتقد است کشورهای عضو خاورمیانه، باید برای مقابله با تهدید سایبری ایران، ناتوی سایبری تشکیل بدهند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ اِرِل مارگالیت (Erel Margalit)، سرمایه‌دار معروف و عضو سابق نیروی امنیت سایبری پارلمان کنست اسرائیل، معتقد است کشورهای خاورمیانه که در معرض حملات سایبری احتمالی از سوی ایران قرار دارند، باید اتحادیۀ اروپا-مدیترانه را برای محافظت از دارایی‌ها و مردم خود تشکیل دهند.

مارگالیت که در کمیته دفاعی و امور خارجی پارلمان رژیم صهیونیستی نیز خدمت کرده است، در کنفرانس سایبرتک در تل‌آویو اعلام کرد: «در خاورمیانه، اعراب علیه یهودیان نیستند، بلکه افراط‌گرایان علیه کشورهایی هستند که قصد حفاظت از غیرنظامیان خود را دارند.»
این مقام امنیتی مدعی است یک سال پیش هکرها که احتمالاً از سوی ایران تأمین مالی می‌شده‌اند، از یک ویروس کامپیوتری برای نفوذ به کارخانه کشتی‌سازی ThyssenKrupp، به‌منظور سرقت طرح‌های زیردریایی استفاده کردند که قرار بود برای اسرائیلی‌ها بکار رود. وی همچنین ادعا کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تقریباً هرروز برای ضربه زدن به محققان هسته‌ای اسرائیلی و زیرساخت‌های غیرنظامی رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند.

در ماه می سال گذشته، مقامات قطری اعلام کردند که هکرها خبرگزاری دولتی را هک کرده‌اند تا داستانی جعلی شامل اظهاراتی بحث‌برانگیز نسبت به امیر این کشور پخش کنند. در سال 2016 نیز یک حمله اینترنتی هزاران رایانه دولتی در عربستان سعودی را غیرفعال کرد. مقامات اسرائیلی براین باورند که حملات ایران فقط علیه اسرائیل نیست و این حملات را نیز به ایران نسبت می‌دهند.

مارگالیت خاطرنشان کرد: «در حال حاضر برخی همکاری‌های راداری در سطح غیرنظامی بین اسرائیل و کشورهای عربی وجود دارد. کشورهای منطقه مدیترانه و اروپا باید انجمنی شبیه به گروه چت WhatsApp برای هشدار به یکدیگر در مورد حملات سایبری در زمان واقعی تشکیل دهند. این امر بسیار ارزشمند است.»
 

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.