about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

کنیا و آمریکا، بر تقویت و گسترش همکاری‌ها در زمینه سایبر و سیاست‌های اقتصاد دیجیتال با یکدیگر، تأکید کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ایالات متحد آمریکا و دولت کنیا، در نشستی، بر گسترش همکاری‌های مشترک در زمینه داشتن یک فضای دیجیتال امن و قابل‌اعتماد، در جریان گفتگوهای اقتصاد دیجیتال و فضای سایبری، تأکید کردند.
در این دور از گفتگوها که در نایروبی –پایتخت کنیا- انجام شد، دو کشور در مورد آینده اقتصاد دیجیتال با یکدیگر به گفتگو نشستند و بر حمایت از فرصت‌های موجود سرمایه‌گذاری به‌وسیله مقابله با جرائم اینترنتی و ارتقاء امنیت سایبری، تأکید کردند.
در این گفتگوها، موضوعاتی نظیر همکاری‌های سیاسی، اشتراک‌گذاری اطلاعات، ایجاد ظرفیت‌ها و تأکید بر همکاری‌های بخش خصوصی و عمومی مطرح شد و طرفین، خواستار تقویت همکاری در موارد مذکور شدند. مقامات کنیایی و آمریکایی، با استقبال از مباحث مطرح‌شده، اشتراک‌گذاری اطلاعات را، مؤثرترین راه برای مقابله با جرائم سایبری برشمردند.
جو موکرو (Joe Mucheru)، وزیر اطلاعات، ارتباطات و فناوری اطلاعات کنیا، به‌عنوان نماینده این کشور در مذاکرات با طرف آمریکایی شرکت کرد. تعدادی از وزرای کنیایی نظیر وزیر تحصیلات عالی و علم و فناوری، امور خارجه و تجارت بین‌الملل نیز در این دور از گفتگوها، وزیر ارتباطات را همراهی کردند.
همچنین، بسیاری از شرکت‌های خصوصی کنیایی و آمریکایی و تعدادی از شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات و امنیت سایبری آمریکایی، نظیر مایکروسافت، سیمنتک و تعدادی از اپراتورهای تلفن همراه، از جمله شرکت‌کنندگان در نشست‌های مشترک دو کشور بودند.
مذاکرات بین آمریکا و کنیا، در زمینه فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال، از حدود پنج سال پیش آغاز شده است و آمریکا، به بهانه گسترش فناوری در قاره سیاه و افزایش امنیت سایبری، سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای را در بازار دست‌نخورده سایبری این کشور آغاز کرد.
البته تنها آمریکا نیست که به این بهانه، حضور گسترده‌ای در این قاره دارد و رژیم صهیونیستی نیز تلاش می‌کند تا از این طریق، نفوذش را در کشورهای آفریقایی گسترش دهد.
 

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.