about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

شرکت اربیت، سیستم‌های مدیریت صوتی دیجیتال را برای جت‌های جنگنده آمریکایی تأمین می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فناوری‌های اُربیت (Orbit Technologies)، ارائه‌دهنده راه‌حل‌های ارتباطی و مدیریت صوتی در سیستم‌های هوابرد، اعلام کرد که سفارشی به ارزش تقریبی 2.6 میلیون دلار از یک سازنده هواپیمای آمریکایی و تأمین‌کننده وزارت دفاع ایالات متحده برای تأمین سیستم‌های مدیریت صوتی دیجیتال دریافت کرده که اُربیت برای جت‌های جنگنده خود ساخته است.

این سیستم‌ها به‌عنوان قطعات یدکی برای سیستم‌های سریال اُربیت، که در هواپیماهای آن نصب خواهند شد، استفاده می‌شوند. به گفته کارشناسان، عرضه این سیستم‌ها طی سال‌های 2023 تا 2024 پیش‌بینی می‌شود. این سفارش به سفارش‌های قبلی این مشتری به قیمت تقریبی 19.1 میلیون دلار می‌پیوندد.

سیستم مدیریت صوتی دیجیتال اُربیت مبتنی بر توپولوژی «Dual IP Ring» است که صدای 3بعدی، کاهش نویز تطبیقی، انعطاف‌پذیری سیستم را که متناسب با هواپیما در هر اندازه، اعم از نظامی و غیرنظامی، افزونگی داخلی و وزن کاهش یافته است، ارائه می‌کند.

دانیل اشچار (Daniel Eshchar)، مدیر عامل اُربیت، گفت :

«ما به توافق بلندمدت با سازنده هواپیما برای توسعه، تولید و تأمین سیستم‌های صوتی برای هواپیماهای جنگنده خود افتخار می‌کنیم. اُربیت یکی از سیستم‌های صوتی پیشرو در جهان را برای این مشتری توسعه داده که شامل مزایای مختلفی از جمله قابلیت صدای 3 بعدی، کاهش نویز، کیفیت صدای عالی و رعایت دقیق‌ترین استانداردهای نظامی است. تکمیل توسعه سیستمی که سخت‌ترین نیازهای مشتری را برآورده می‌کند، ما را به دریافت اولین سفارش‌ها برای تولید سریال، با پتانسیل بالا برای ادامه انبارداری سوق می‌دهد.»

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.