about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

تأسیس واحد امنیت سایبری در بانک مرکزی مکزیک

بانک مرکزی مکزیک جهت مقابله با حملات سایبری و آسیب پذیری ها اقدام به تأسیس واحد امنیت سایبری کرده است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، به نقل از رویترز؛ بانک مرکزی مکزیک مورد تهاجمات متعدد سایبری قرار گرفته است و همین امر سبب شده، مقامات این کشور، به این نتیجه دست یابند که می بایست یک واحد امنیت سایبری افتتاح کنند.

هدف از افتتاح واحد امنیت سایبری مقابله با حملات سایبری، شناسایی آسیب پذیری ها و در صورت لزوم ارزیابی حملات، بیان شده است.

این بانک اقدام به طراحی و تنظیم دستورالعمل هایی برای برقراری امنیت اطلاعات نموده و این طرح نیز توسط مراجع زی صلاح نیز تأیید شده است. ضمناً واحد مذکور از اواخر ماه آوریل فعالیت خود را آغاز کرده است.

بانک مرکزی مکزیک اشاره کرد که در چند ماه اخیر یورش های سایبری بی سابقه ای به سیستم های پرداخت مالی این کشور انجام شده است که موجبات نگرانی برخی مسئولان را فراهم آورده است.

در یک نمونه عینی، در سال 2016، مبلغ 81 میلیون دلار از بانک بنگلادش سرقت شده و حمله ای که به این بانک صورت گرفت، تفاوتی با حمله به بانک مکزیک ندارد.

برخی مؤسسات مالی مکزیک هنوز از امنیت کافی برخوردار نیستند و اعتبارات مالی سرمایه‌گذاران در این مؤسسات در خطر قرار دارد. از طرفی دیگر مکزیک حملاتی که در بنگلادش انجام شده را جدی نگرفته اند. این درحالی است که در صورت وقوع حملات تهاجمی مکزیک بسیار آسیب پذیر خواهد بود.

به طور کلی مهاجمان سایبری به دنبال آسیب پذیری ها برای رخنه و نفوذ هستند که با اقدام به موقع بانک مرکزی مکزیک مبنی بر راه اندازی واحد امنیت سایبری، این امید وجود دارد که جلوی بسیاری از آسیب پذیری ها گرفته شود.

یه مقام نزدیک به دولت مکزیک فاش کرده است که مبلغی بالغ بر 300 میلیون دلار از بانک ها و مؤسسات مالی این کشور سرقت شده است. ضمناً اطلاعات بیشتری در اختیار عموم قرار نگرفته است.

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.