about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

امارات متحده عربی، یک نهاد جدید امنیت سایبری تأسیس کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ شیخ محمد بن رشید آل مکتوم (Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum)، نخست وزیر امارات متحده عربی و حاکم دبی، در توئیتر نوشت که این کشور تأسیس شورای امنیت سایبری جدید ملی را تصویب کرده است.

کابینه دولت امارات متحده عربی همچنین سلطان الجابر (Sultan Al-Jaber)، وزیر صنعت و فناوری پیشرفته و رئیس شرکت ملی نفت ابوظبی (ADNOC) را به عنوان فرستاده ویژه برای تغییر اقلیم منصوب کرد.

الجابر، دارای دکترای تجارت و اقتصاد، رئیس شرکت انرژی‌های تجدیدپذیر ابوظبی معروف به مصدر (Masdar) است.

وی به عنوان طرفدار انرژی پاک، چندین سمت و نقش مشاوره‌ای در زمینه‌های مربوط به انرژی، اقتصاد و توسعه پایدار داشته است.

منبع:

تازه ترین ها
تاکید
1404/11/26 - 19:18- جنگ سایبری

تاکید ناتو بر افزایش هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین

معاون دبیرکل ناتو در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ تأکید کرد این ائتلاف باید با تقویت بازدارندگی و آمادگی برای پاسخ متقابل، هزینه حملات سایبری و ترکیبی روسیه و چین را افزایش دهد.

هشدار
1404/11/26 - 19:12- اروپا

هشدار اتحادیه اروپا درباره تهدید خاموش‌سازی زیرساخت‌های حیاتی

معاون اجرایی کمیسیون اروپا در کنفرانس امنیت سایبری مونیخ هشدار داد اتحادیه اروپا باید با مقررات سخت‌گیرانه‌تر و سرمایه‌گذاری بیشتر، خود را در برابر تهدیدات سایبری و ترکیبی که می‌توانند زیرساخت‌های حیاتی را از کار بیندازند، مقاوم کند.

قطع
1404/11/26 - 19:06- آمریکا

قطع همکاری رینگ با فلوک سیفتی

شرکت رینگ، متعلق به آمازون، تنها چند روز پس از واکنش منفی گسترده به تبلیغ سوپربول خود، اعلام کرد برنامه همکاری با شرکت نظارتی فلوک سیفتی را متوقف کرده است.