about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

تأسیس مرکز هوش مصنوعی در عربستان

کشور عربستان قصد دارد به منظور بهبود کارآفرینی و ایجاد تحول دیجیتال، یک مرکز هوش مصنوعی راه‌اندازی کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ عبدالله السواوه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عربستان، اعلام کرد حکم سلطنتی تأسیس یک مرکز هوش مصنوعی در این کشور، به شکل‌گیری نوآوری و تحول دیجیتال در آن می‌انجامد.

سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان به تازگی به‌منظور تأسیس یک مرکز ملی هوش مصنوعی و سازمانی با نام دفتر مدیریت داده‌های ملی، دستوری را صادر کرده است. این مراکز با سازمان‌های داده سعودی (Saudi Data) و «اداره هوش مصنوعی» (Artificial Intelligence Authority) مرتبط خواهند بود.

السواوه توضیح داد که تأسیس مرکز یاد شده در راستای اهداف طرح چشم‌انداز پادشاهی 2030 (Kingdom’s Vision 2030) انجام می‌گیرد. همچنین به پیشرفت مؤثر برنامه‌های کاربری هوش مصنوعی و ابر داده کمک خواهد کرد.

مقام یاد شده همچنین شرح داد که تأسیس مرکز هوش مصنوعی نشان‌دهنده، توسعه قابلیت‌های دیجیتالی و ساخت آینده‌ای بر پایه هوش مصنوعی و نوآوری در عربستان است.

وی افزود، هوش مصنوعی باعث افزایش بهره‌وری، بهبود فرآیند تصمیمی گیری در همه‌ی زمینه‌ها، ارائه خدمات ب بهتر به شهروندان می‌شود. همچنین افق‌های جدیدی را به‌منظور تحریک کارآفرینان و پشتیبانی از جوانان کشور بازخواهد کرد.

تازه ترین ها
احضار
1404/12/04 - 16:14- آمریکا

احضار مدیرعامل شرکت آنتروپیک به پنتاگون

وزیر دفاع آمریکا، مدیرعامل شرکت آنتروپیک را برای مذاکرات در مورداستفاده نظامی از هوش مصنوعی کلود احضار خواهد کرد.

ساختار
1404/12/04 - 16:06- اروپا

ساختار جدید مدیریت بحران امنیت ملی در ایتالیا

دولت ایتالیا با دستور نخست‌وزیر جورجیا ملونی، ساختار جدیدی برای مدیریت بحران‌های امنیت ملی ایجاد می‌کند؛ اقدامی که با تدوین نخستین راهبرد جامع امنیت ملی این کشور همراه خواهد بود.

هشدار
1404/12/04 - 15:59- جنگ سایبری

هشدار هلند درباره تشدید جنگ ترکیبی روسیه

سازمان‌های اطلاعاتی هلند اعلام کردند روسیه با افزایش حملات سایبری، خرابکاری و عملیات نفوذ پنهانی در اروپا، خود را برای یک تقابل طولانی‌مدت با غرب آماده می‌کند؛ روندی که اگرچه هنوز به سطح جنگ مستقیم نرسیده، اما دیگر غیرقابل تصور نیست.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.