about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

تأسیس مرکز داده IBM در خاورمیانه

شرکت IBM به تازگی اعلام کرد قصد دارد دو مرکز داده جدید را در خاورمیانه تأسیس کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ شرکت IBM به تازگی اعلام کرد قصد دارد 2 مرکز داده در امارات متحده عربی تأسیس کند. این اولین تلاش IBM برای ورود به بازار خدمات ابری آسیای غربی و آفریقا به حساب می‌آید.

کارشناسان IBM معتقدند در منطقه خاورمیانه میزان تقاضا و بازار ذخیره‌سازی اطلاعات به سرعت در حال رشد است. 2 مرکز داده محلی یاد شده در دوبی و ابوظبی تأسیس خواهند شد و به شرکت‌ها کمک می‌کنند تا به از مدل‌های ابری هیبریدی بهره ببرند. همچنین اطلاعات و پردازش‌های کاری حیاتی خود را به یک محیط ابری امن منتقل کنند. فضای ابری هیبریدی به محیط محاسباتی گفته می‌شود که ترکیبی از خدمات ابری خصوصی و شخص ثالث عمومی است.

حسام سیف‌الدین، معاون مدیر شعبه آسیای غربی-آفریفای IBM گفت:

ما از طریق خدمات خود به سازمان‌ها کمک می‌کنیم تا روند انتقال به بستر ابری هیبریدی و اتصال به بسترهای ابری متفاوت را بهبود بدهند. به منظور افزایش پایداری، خودمختار سازی و پیش‌بینی پذیری، سامانه‌های یکپارچه ایجاد می‌شود.

با توجه به گزارش سازمان داده بین‌الملل (International Data Corporation)، تقاضا محلی برای مراکز داده به سرعت در حال افزایش است. به علاوه عربستان سعودی و امارات، دارای بزرگ‌ترین اقتصادهای عربی منطقه هستند. به گونه‌ای که پیش‌بینی می‌شود میزان سرمایه‌گذاری روی خدمات ابری تا پایان سال 2022 به 1.5 میلیارد درهم برسد. به علاوه انتظار می‌رود بیش از 70 درصد شرکت‌های خاورمیانه تا سال آینده به استفاده از خدمات ابری چندگانه روی آورند. همچنین پیش‌بینی می‌شود که سرمایه‌گذاری روی خدمات ابری عمومی در خاورمیانه و ترکیه به شدت افزایش پیدا کند.

سیف‌الدین توضیح داد IBM به منظور تأمین نیازهای مشتری سرمایه‌گذاری عظیمی در حوزه خدمات ابری هیبریدی انجام می‌دهد؛ اما ذکر مبلغ آن خودداری کرد.

مقام یاد شده ادامه داد:

شرکت IBM همچنین روی فناوری‌های در حال ظهوری مانند هوش مصنوعی، بلاک‌چین تحلیل داده و امنیت سایبری که بهینه‌سازی جریان‌های کاری کسب‌وکارها در بسترهای ابری می‌انجامد، سرمایه‌گذاری می‌کند.

شرکت مذکور در سال 2015 قراردادی 10 ساله به مبلغ 700 میلیون دلار را به منظور ارائه خدمات محاسبات ابری با هواپیمایی اتحاد امضا کرده بود.

شرکت IBM هم‌اکنون دارای 60 مرکز داده در سرتاسر جهان است و در سال 2019 به منظور تقویت خدمات خود شرکت نرم‌افزاری ردهت (RedHat) را با پرداخت 34 میلیارد دلار خریداری کرد.

با توجه به گزارش سازمان داده بین‌الملل هر یک ساعت قطعی سامانه‌ها می‌تواند 250 هزار دلار به صنایع مختلف در سرتاسر جهان خسارت وارد کند. از طرفی IBM توضیح می‌دهد با استفاده از بسترهای ابری هیبریدی می‌توان جلوی این ضرر را گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.