about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

شرکت آکرونیس یک مرکز تحقیق و توسعه جدید محافظت سایبری در سرزمین‌های اشغالی تأسیس کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ آکرونیس (Acronis)، ارائه دهنده جهانی حفاظت از فضای سایبری، از افتتاح دفتر جدیدی در شهر هرتزلیا در سرزمین‌های اشغالی و برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری حدود 80 میلیون دلاری (67.07 میلیون یورو) در این اراضی طی 5 سال آینده خبر داد.

این دفتر جدید روی انجام تحقیق و توسعه امنیت سایبری متمرکز خواهد بود و به شرکای آکرونیس امکان پشتیبانی آموزشی، فنی، فروش، بازاریابی و فروش محلی و همچنین استخدام و فعال‌سازی شرکای جدید ابر را می‌دهد. دفتر همچنین شبکه جهانی مراکز مراکز عملیاتی حفاظت سایبری آکرونیس (CPOC) را گسترش خواهد داد.

بیانیه فوق تنها چند هفته پس از سرمایه‌گذاری 250 میلیون دلاری (209.59 میلیون یورویی) و رسیدن ارزش شرکت به بیش از 2.5 میلیارد دلار (2.10 میلیارد یورو) انجام شد؛ بخشی از بودجه جدید برای جذب نیرو و حمایت از شرکای منطقه‌ای به دفتر هرتزلیا اختصاص داده خواهد شد.

آکرونیس قصد دارد بیش از 100 مهندس، دانشمند و متخصص امنیت سایبری را در مکان جدید استخدام کند. تمرکز دیگر سرمایه‌گذاری روی تعداد روزافزون تجمع کنندگان، توزیع کنندگان و ارائه دهندگان خدمات ابر در منطقه است، جایی که شرکت از سال 2008 حضور داشته است.

کارشناسان معتقدند که دفتر جدید آخرین بیانیه مربوط به گسترش آکرونیس در منطقه است. این شرکت در پایان سال گذشته «CyberLynx Security»، شرکت امنیت سایبری اسرائیلی را خریداری و در ماه آوریل امسال مرکز داده جدیدی را در اراضی اشغالی افتتاح کرد.

سرگئی بلوسوف (Serguei Beloussov)، مدیرعامل و بنیانگذار آکرونیس اظهار داشت :

«حرکت راهبردی آکرونیس به سمت اسرائیل بیانگر ایفای نقش مهم این منطقه در موفقیت آینده ما است و ما اعتماد فوق‌العاده‌ای به استعداد صنعت فن‌آوری پیشرفته اسرائیل داریم. این مرکز جدید اسرائیلی پیشتاز تحقیق و توسعه حفاظت سایبری خواهد بود و در کنار دفاتر سوئیس، سنگاپور، بلغارستان و آمریکای شمالی به یکی از مهم‌ترین سایت‌ها در شبکه بین‌المللی مراکز تحقیقاتی ما تبدیل خواهد شد.»

دفتر اسرائیلی به‌وسیله گیلی مولر (Gili Moller) مدیر کل اداره خواهد شد که بیش از 15 سال تجربه در زمینه تحقیق و توسعه و مدیریت محصول در شرکت‌های فناوری مستقر در اراضی اشغالی دارد.

مولر مدعی شد :

«آکرونیس متعهد به ایجاد استانداردی برای حفاظت از فضای مجازی مدرن است كه امنیت سایبری و حفاظت از داده را در یك راه‌حل ادغام می‌كند. تیم ما در اسرائیل اکنون قلب این انقلاب خواهد بود، زیرا ما یک راه‌حل واحد در اختیار همکاران و مشتریان قرار می‌دهیم که تمام 5 مرحله حفاظت شامل پیشگیری، کشف، پاسخ، بهبودی و اجرای قانون را پوشش می‌دهد.»

براساس ادعای کارشناسان، برای حمایت از اهداف تهاجمی استخدام آکرونیس، این شرکت با جامعه تجاری و دانشگاه‌های برتر اسرائیل همکاری خواهد کرد تا ابتکارات مربوط به نیروی انسانی، همکاری‌های تحقیق و توسعه و راهنمایی آموزش و راهنمایی را برای کمک به کارمندان موجود در زمینه پیشرفت حرفه‌ای ایجاد کند.

منبع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/11/20 - 15:09- تروریسم سایبری

استفاده از ابزارهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در سازمان‌های اطلاعاتی غرب

استارت‌آپ اسرائیلی رادیانت ابزارهای جاسوسی بدون کلیک را برای سازمان‌های اطلاعاتی غربی می‌سازد.

اجرای
1404/11/20 - 14:23- اقیانوسیه

اجرای پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی

شرکت «Cowbell» و زوریخ، پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی راه‌اندازی کردند.

تأمین
1404/11/20 - 14:22- سایرفناوری ها

تأمین انرژی خورشیدی مراکز داده گوگل توسط توتال انرژی

شرکت توتال انرژی، انرژی خورشیدی موردنیاز برای مراکز داده گوگل در تگزاس را تأمین خواهد کرد.