about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

تأسیس مرکز تراشه‌های سرور کوالکام در چین

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت کوالکام یک مرکز طراحی تراشه‌ی سرور و فروش را با همکاری دولت محلی گوئیژو چین (Guizhou) راه‌اندازی کرده است. این اقدام کوالکام، برای افزایش فعالیت‌ها از تراشه‌های موبایلی به بازار تراشه‌های سرورها صورت گرفته است.
45 درصد سهام این مشارکت انتفاعی (Joint Venture)، متعلق به سازنده‌ی تراشه و 55 درصد آن متعلق به گوئیژو است. سرمایه‌گذاری اولیه برای انجام این کار 280 میلیون دلار آمریکا در نظر گرفته شده است.
در اکتبر سال 2015، کوالکام اعلام کرده بود که قصد دارد با تولید پردازنده‌های مرکزی سرورها، با استفاده از معماری آرم، به بازار تراشه‌های سرورها که بیشتر سهام آن در اختیار شرکت اینتل است، وارد شود. مقامات کوالکام در ماه نوامبر اعلام کردند که برای این کار، با شرکت‌های فناوری محلی چین همکاری خواهند کرد.
احتمالاً کوالکام می‌خواهد مانند بسیاری از شرکت‌های فناوری اطلاعات آمریکایی، با همکاری شرکت‌های محلی چینی، دسترسی راحت‌تری به بازار چین پیدا کنند. شرکت اچ. پی، برای افزایش میزان فروش خود در چین،  بیشتر سهام در بخش‌های سرورها، خدمات فناوری و تجارت ذخیره‌سازی را به شرکت چینی سینگوا هولدینگ (Tsinghua Holding) فروخت. اینتل نیز در سال 2014 اعلام کرد که برای تولید تراشه‌های موبایلی تلفن‌های هوشمند، در یک شرکت محلی چینی تولید تراشه‌ها، سرمایه‌گذاری کرده است.
همچنین کوالکام قبلاً اعلام کرده بود، به علت پیشرفت چین در صنعت نیمه‌رساناها، قصد دارد، مرکزی برای تولید تراشه‌های موبایلی خود با نام اسنپ دراگون در چین تأسیس کند.

 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.