about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

تأخیر جمهوری چک در حراج 5G

جمهوری چک، در حراج 5G چندین بار تأخیر داشته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ رگولاتور ارتباطات جمهوری چک اعلام کرد 7 شرکت برای شرکت در حراج طیف 5G این کشور متقاضی شده‌اند و این حراج پس از رد پیشنهادات قانونی برای برگزاری فروش، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیشرفت خواهد کرد.

اداره مخابرات چک (CTO) گفت که براساس قوانین حراج نمی‌توان اسامی طرف‌هایی را نام برد که درخواست‌های خود را ارسال کرده‌اند. این کشور به دنبال جذب اپراتور چهارم تلفن همراه برای افزایش رقابت در واحدهای محلی «T-Mobile»، وودافون (Vodafone) و «O2» با هدف نهایی کاهش قیمت داده‌ها برای مصرف کنندگان است.

حراج برای تخصیص در باند 700 و 3400 تا 3600 مگاهرتز طی 2 سال گذشته چندین بار به تأخیر افتاده و این در اصل به دلیل درخواست کمیسیون اروپا مبنی بر اعتراض آن به معامله اشتراک شبکه در این کشور بوده است.

به دنبال انتشار شرایط حراج در ماه اوت سال جاری، رویترز گزارش داد که هر 3 اپراتور کشور علیه برخی از شرایط اداره مخابرات چک اقدام قضایی کرده‌اند. با این حال، اداره مخابرات در بیانیه‌ای اعلام کرد که اقدامات انجام و ارائه شده در دادگاه به منظور متوقف كردن روند انتخاب قبلاً رد شده است.

تاریخ شروع حراج هنوز به صورت عمومی اعلام نشده است.

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.