about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

ساکنان امارات می‌توانند تلفن‌ها و سایر ابزارها را در برابر حملات سایبری و ضررهای اقتصادی بیمه کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اکنون مصرف کنندگان در امارات می‌توانند خود را در برابر جرایم سایبری مانند حملات سایبری، سرقت اخاذی و کلاهبرداری‌های آنلاین برای مرور ایمن‌تر بیمه کنند.

طرح «EasyInsurnace» مربوط به «etisalat by e&»، بزرگترین اپراتور مخابراتی امارات متحده عربی می‌تواند تلفن‌ها، لپ‌تاپ‌ها و تبلت‌های ساکنان امارات را در برابر انواع مختلف خطرات سایبری بیمه کند.

این غول مخابراتی در وب‌سایت خود نوشت :

«ما با بیمه آسان، راه ساده‌ای را برای بیمه کردن وسایل خانگی خود و طرح هرگونه خسارت در اختیار شما قرار می‌دهیم. بیمه سایبری شخصی etisalat شما را در برابر کلاهبرداری بانکی آنلاین و کارت اعتباری، از دست دادن خرید اینترنتی، اخاذی سایبری یا سرقت هویت و ضررهای اقتصادی مستقیم پوشش می‌دهد.»

شرکت مخابراتی در حال حاضر بیمه سفر، سلامتی، خودرو و حیوانات خانگی را ارائه می‌دهد، زیرا این شرکت به منظور گسترش پایه درآمد خود، مجموعه‌های خود را متنوع می‌کند.

ساکنان امارات می‌توانند دستگاه‌های خود را از طریق 4 بسته بیمه مختلف با پوشش سالانه تا سقف 12 هزار دلار (44 هزار درهم) شامل سرقت وجوه، بازیابی اطلاعات یا آزار اینترنتی بیمه کنند.

طرح بیمه پلاتینیوم (Platinum) برای سرقت وجوه، دزدی هویت، بازیابی داده‌ها / پاکسازی بدافزار، آزار و اذیت سایبری و از دست دادن شهرت و خرید آنلاین 100 دلار پرداخت می‌کند و تا 10 هزار دلار خسارت را پوشش می‌دهد.

براساس آخرین آمار منتشر شده از «SonicWall»، شرکت پیشرو امنیت سایبری، امارات متحده عربی در سال 2022 کاهش 14 درصدی در کل حملات بدافزار ثبت کرد، اما تعداد حملات در سال 2022 در امارات متحده عربی (71 میلیون) بیشتر از مجموع حملات در سال 2019 و 2020 (به ترتیب 37.3 میلیون و 19 میلیون) بود.

مقامات اماراتی اعلام کردند که جرایمی مانند آزار و اذیت سایبری، باج‌گیری، اخاذی، هک و حتی باج‌افزار در طول تحول دیجیتال چندین برابر شده است.

محمد حمد الکویتی (Mohammed Hamad Al Kuwaiti)، رئیس امنیت سایبری امارات، پیشتر هشدار داده بود که ساکنان این کشور که از رمز عبور مشابهی در رایانه اداری، تلفن همراه یا وای‌فای منزل خود استفاده می‌کنند، در برابر حملات سایبری آسیب‌پذیرتر هستند، بنابراین باید رمزهای عبور جداگانه برای هر دستگاه و شبکه با هدف بهبود ایمنی داشته باشند.

در ماه مارس امسال، etisalat  با «Cyberint» مشارکت کرد تا زیرساخت امنیت سایبری خود را با راه‌حل‌های هوشمند و نظارت در زمان واقعی افزایش دهد.

منبع:

تازه ترین ها
تشخیص
1404/07/19 - 17:29- هوش مصنوعي

تشخیص آتش‌سوزی‌های جنگلی توسط هوش مصنوعی

دوربین‌های هوش مصنوعی، تشخیص آتش‌سوزی‌های جنگلی را در مینه‌سوتا بهبود می‌بخشند.

اولین
1404/07/19 - 17:04- ابزارهای هوشمند

اولین ربات انسان‌نما جهان با استاندارد مقاومت در برابر باران و گردوغبار معرفی شد [تماشا کنید]

این ربات برای کارهای دشواری مانند امنیت، بازرسی صنعتی و عملیات لجستیکی طراحی شده است.

بیت‌کوین
1404/07/19 - 16:59- سایرفناوری ها

بیت‌کوین قربانی آغاز جنگ تجاری آمریکا با چین

سقوط دوباره بازار رمزارزها در اواخر روز جمعه ۱۸ مهر، پس از آن رخ داد که رئیس‌جمهور آمریکا، تعرفه‌ها و کنترل‌های صادراتی جدیدی علیه چین اعلام کرد و تنش‌ها را به بالاترین حد خود از سال ۲۰۱۹ رساند.