about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

به گفته معاون اقتصادی رئیس جمهور استفاده صادرکنندگان و وارد کنندگان از ارز دیجیتال (بیت کوین)، امکان جدیدی برای روان‌سازی و گسترش مبادلات در شرایط تحریم است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ معاون اقتصادی رئیس جمهور، محمد نهاوندیان با اشاره به پذیرش صنعت ارز دیجیتال از سوی دولت اظهار کرد:

مصوبه دولت در مورد ارزهای دیجیتال از مصوبات بسیار مهم دولت در هفته جاری بود؛ در مصوبه دولت صنعت تولید ارزهای دیجیتال مورد توجه قرار گرفته و قاعده‌مند شده و کسانی که مایل به فعالیت در این صنعت هستند باید از وزارت صمت مجوزهای لازم را اخذ کنند؛ همچنین درباره برق مورد استفاده در این صنعت تعرفه‌های مربوطه مشخص شده است.

وی ادامه داد:

استفاده از ارزهای دیجیتال در مبادلات خارجی می‌تواند مورد توجه قرار بگیرد؛ استفاده صادرکنندگان و واردکنندگان از ارز دیجیتال ، امکان جدیدی برای روان‌سازی و گسترش مبادلات در شرایطی است که برخی تهدیدهای تحریمی فشارهایی را در برخی قسمت‌ها وارد می‌کنند.

تازه ترین ها
افزایش
1404/10/08 - 16:42- آسیا

افزایش حملات سایبری در سازمان‌های هندی در سال ۲۰۲۵

شرکت امنیت سایبری چک پوینت در گزارشی اعلام کرد که حملات سایبری در سازمان‌های هندی در سال ۲۰۲۵ به شدت افزایش یافته است.

تقویت
1404/10/08 - 16:23- هوش مصنوعي

تقویت قابلیت‌های امنیتی هوش مصنوعی در خاورمیانه

شرکت‌های «AmiViz» با «QuilrAI» برای تقویت قابلیت‌های امنیتی هوش مصنوعی در سراسر خاورمیانه با یکدیگر همکاری کردند.

هک
1404/10/08 - 10:14- امنیت شبکه

هک بازی Rainbow Six Siege؛ سرورها به حالت عادی برگشتند

به‌دنبال حمله‌ی هکری به Rainbow Six Siege و آشفتگی در حساب‌ها، یوبی‌سافت از برگشتن سرورها به حالت عادی خبر داد.