about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

بیت‌کوین چند میلیارد دلار از ثروت کشور را برد

جهانگرد گفت: غفلت ما از تکنولوژی جدید ارزهای رمزنگاری‌شده می‌تواند چیزی شبیه بیت‌کوین ایجاد کند و طی چند ماه، چند میلیارد دلار از ثروت یک کشور را ببرد، بدون اینکه نظام پولی‌اش روی آن کنترل داشته باشد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ اجلاس مدیران تحول دیجیتال کشور در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد.

نصرالله جهانگرد معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این اجلاس گفت: غفلت ما از تکنولوژی جدید ارزهای رمزنگاری‌شده می‌تواند چیزی شبیه بیت‌کوین ایجاد کند و طی چند ماه، چند میلیارد دلار از ثروت یک کشور را ببرد، بدون اینکه نظام پولی‌اش روی آن کنترل داشته باشد.
وی ادامه داد:‌ در ایران نزدیک به 50 میلیون گوشی هوشمند در دست مردم است و به زودی سرویس دولت الکترونیکی از طریق یک اپلیکیشن روی گوشی‌های تلفن همراه قابل ارائه می شود که پلتفرم آن آماده شده است. امیدوارم هرچه زودتر با یک برنامه تحول در نظام برنامه‌ریزی کشور، نظام صنعت و نظام خدماتی کشور روبرو باشیم.

ناصر حکیمی معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی نیز در این اجلاس درباره نقش فناوری‌های دیجیتالی در تحول صنعت مالی، گفت: طی 20 سال اخیر تحولات بزرگی در مسیر خدمت رخ داده است. به طور متوسط هر ایرانی هر دو روز یک بار از کارت بانکی‌اش استفاده می‌کند. ایران در سطح منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا به لحاظ تعداد و مبلغ تراکنش های خرد، رتبه اول را دارد. اگر چه با وجود تحریم‌ و دشواری‌های ورود تکنولوژی، در سمت دسترسی و ابزاری که فناوری اطلاعات باید فراهم می کرد پیشرفت‌های خوبی داشتیم، اما در حوزه سرویس به لحاظ ماهوی شاهد تغییر خاصی نبوده‌ایم.

وی ادامه داد: فشار اجتماعی، تغییرات فناوری و مشکلات فعلی ما را ناگزیر می‌کند که دیدگاه قبلی خود را از اینکه فناوری یک تسهیل‌گر است، تغییر دهیم به اینکه فناوری، خود نقش اصلی تغییر را ایفا می‌کند. اگر نخواهیم در سیستم پولی خودمان با تغییر مواجه شویم، موج فین‌تک نظیر موریانه این تنه را خواهد خورد و مبارزه کردن با آن بسیار سخت خواهد بود.

وی ادامه داد: لشگر موریانه ها دارند می‌آیند، فیل‌های ما آیا آمادگی دارند با آنها کار کنند یا میدان را واگذار می‌کنند. نگرانی ما به عنوان رگولاتور این است که اگر این واگذاری به درستی اتفاق نیفتد نتیجه‌اش هرج و مرج خواهد بود. به بانک‌ها توصیه می‌کنیم زمینه فعالیت و همکاری خود با استارتاپ‌ها را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند.


در این اجلاس همچنین علیرضا جلالی فراهانی یک کارشناس بانکی، گفت: در حوزه رصد فناوری‌های تحول‌آفرین بر صنعت بانکداری، لازم بود گزارش‌های تحلیلی شناختی در حوزه‌هایی نظیر اینترنت اشیا، کلان‌داده‌ها، بانکداری اجتماعی و ... تعریف شود. در بعضی حوزه‌ها نظیر اینترنت اشیا به محصول رسیده‌ایم و در برخی حوزه‌ها مفاهیم را تعریف کرده‌ایم. اگر پیاده‌سازی بانکداری دیجیتال را مصداقی از برنامه تحولی بدانیم، بحث فرهنگ‌سازی یکی از ضرورت‌ها است.

در دومین دور از جایزه تحول دیجیتال در 3 محور «زندگی دیجیتالی»، «نوآوری دیجیتالی» و «رهبری دیجیتالی» شرکت‌های برتر معرفی شدند.

تازه ترین ها
لغو
1404/07/21 - 16:05- هوش مصنوعي

لغو دستور جنجالی در مورد چت‌بات هوش مصنوعی

یک دستور قضایی بحث‌برانگیز در مورد چت‌بات هوش مصنوعی چت جی‌پی‌تی در آمریکا سرانجام لغو شد.

ایالت
1404/07/21 - 16:01- هوش مصنوعي

ایالت اوهایو آمریکا می‌خواهد ازدواج انسان و هوش مصنوعی را ممنوع کند

ایالت اوهایو در آمریکا قصد دارد با لایحه‌ای که هنوز تصویب نشده است، ازدواج میان هوش مصنوعی و انسان را ممنوع کند.

چالش‌های
1404/07/21 - 15:57- هوش مصنوعي

چالش‌های پیش‌روی دولت به‌منظور توسعه هوش مصنوعی در کشور

طرح ملی هوش مصنوعی با بحث‌های داغ در مجلس و انتقاد کارشناسان مواجه شده است.