about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

سرویس های امنیتی آمریکا و بریتانیا بیانیه مشترکی را در مورد هکرهای گروه APT29 منتشر کردند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزارت امنیت داخلی، آژانس امنیت سایبری و امنیت زیر ساخت آمریکا، FBI، آژانس ملی امنیت سایبری آمریکا و مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا طی بیانیه مشترکی به سازمان های سرتاسر دنیا هشدار دادند که سرویس اطلاعات خارجی روسیه یا گروه هکری APT29 تاکتیک ها، تکنیک ها و شیوه عملکردی خود را تغییر داده است.

طبق این بیانیه، حملات سایبری صورت گرفته از سوی روسیه دچار تغییر و تحولاتی مانند بهره برداری از آسیب پذیری های روز صفر اخیر مایکروسافت شده است و هکرهای آن، همچنان در حال هدف قرار دادن دولت ها، سازمان ها و تامین کنندگان انرژی سرتاسر جهان هستند. 

در این بیانیه آمده است:

گروه APT29، بازیگر سایبری بسیار پیچیده و با قابلیتی است. این گروه توانسته است با ارتقاء قابلیت های خود، سازمان های سرتاسر دنیا از جمله بریتانیا، آمریکا، اروپا، اعضای ناتو و همسایگان روسیه را مورد هدف سایبری قرار دهد. 

در بیانیه مذکور ادعا می شود که مهاجمین سایبری روس، توانسته اند روش های حمله خود را با هدف مخفی ماندن و نفوذ به شبکه سازمان ها، به روز رسانی کنند. این در حالی است که بسیاری از سازمان ها، سیستم های دفاعی خود را پس از انتشار بیانیه قبلی در آوریل، به روز رسانی کرده بودند. 

این اقدام گروه هکری APT29 را می توان به نوعی، واکنش ها آن ها به بیانیه مشترک قبلی NSA، FBI و... قلمداد کرد. 

بر اساس ادعاهای مطرح شده در این بیانیه، APT29 تلاش دارد با استفاده از ابزار متن باز Silver( سیلور)، دسترسی خود به شبکه های آسیب پذیر را حفظ، و از آسیب پذیری های موجود در مایکروسافت اکسچنج سوءاستفاده کند. 

ادعا می شود برخی از آسیب پذیری های مورد استفاده توسط APT29 عبارتند از:

  •   CVE-2018-13379 FortiGate
  •     CVE-2019-1653 Cisco router
  •     CVE-2019-2725 Oracle WebLogic Server
  •     CVE-2019-9670 Zimbra
  •     CVE-2019-11510 Pulse Secure
  •     CVE-2019-19781 Citrix
  •     CVE-2019-7609 Kibana
  •     CVE-2020-4006 VMWare
  •     CVE-2020-5902 F5 Big-IP
  •     CVE-2020-14882 Oracle WebLogic
  •     CVE-2021-21972 VMWare vSphere

به اعتقاد سرویس های امنیتی  آمریکا و بریتانیا، مهاجمین، سرورهای پیام رسانی را نیز مورد هدف قرار می دهند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.