about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

جهرمی روز چهارشنبه در رابطه با فعالیت ساترا اظهاراتی مطرح کرد که به نظر می‌رسد به مذاق هیچکدام از این دو نهاد خوش نیامده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ جهرمی روز چهارشنبه و در حاشیه سومین رویداد “هفته ایران دیجیتال” و ششمین “نمایشگاه اینترنت اشیا ایران” در رابطه با فعالیت ساترا (سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی) و مخابرات اظهاراتی مطرح کرد که به نظر می‌رسد به مذاق هیچکدام از این دو نهاد خوش نیامده است. روز گذشته، شاهد پاسخ مخابرات به وزیر ارتباطات در رابطه با این موضوع بودیم و حالا شاهد واکنش ساترا به اظهارات جهرمی در خصوص قانونی نبودن این سازمان.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به عدم محاسبه تعرفه نیم‌بها برای محتوای داخلی توسط اپراتورها و معترض بودن ساترا نسبت به این موضوع گفته بود که به گزارش ساترا نیازی نیست و سازمان تنظیم مقررات موضوع را بررسی خواهد کرد. جهرمی در ادامه عنوان کرده بود که ساترا یک سازمان قانونی نیست. حالا ساترا پیرو اظهار نظر وزیر ارتباطات درخصوص ورود این سازمان به محاسبه غیرقانونی هزینه ترافیک رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر توسط اپراتورهای همراه بیانیه‌ای منتشر کرده است که در ادامه مشاهده خواهید کرد.

 واکنش ساترا به اظهارات جهرمی
ضمن استقبال از ورود دیرهنگام وزیر محترم ارتباطات به موضوع تخلفات ترافیکی اپراتورها، ورود ساترا به این حوزه بر اساس شکایات متعدد کاربران برخی از رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر به این سازمان مبنی بر محاسبه غیرقانونی هزینه ترافیک بین‌الملل در رسانه‌های داخلی بوده است و ساترا به عنوان تنظیم‌گر رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر، احقاق حقوق کاربران این رسانه‌ها را جزو مسئولیت ذاتی خود می‌داند. بدیهی است همانطور که بارها در نامه‌ها و بیانیه‌های قبلی ساترا اعلام شده است، حوزه ورود قانونی این سازمان به رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر محدود می‌شود و اصل این تخلف در سمت اپراتورها اتفاق افتاده است که همین مسئولیت قانونی علت ارجاع و نامه‌نگاری ساترا با وزیر محترم و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.

پس از نامه‌نگاری معاونت تنظیم بازار و توسعه کسب و کار ساترا با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات و عدم دریافت این موضوع، در جلسه مرکز ملی فضای مجازی مورخ 20  بهمن 99  که با حضور دبیر شورای عالی فضای مجازی و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات برگزار شده بود، به صورت مبسوط مطرح شد ولی همچنان در انتظار ورود قاطع آن سازمان محترم و شاهد تداوم این تخلف از سوی اپراتورهای تلفن همراه و برداشت غیرقانونی هزینه از جیب کاربران رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر هستیم.

ساترا به منظور مستند کردن تخلفات برای پیگیری‌های بیشتر، اقدام به راه‌اندازی سامانه دریافت شکایات کاربران رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در خصوص محاسبه غیرقانونی ترافیک آنها کرد که تا کنون گزارش‌های واصله حاکی از گستردگی این تخلف و اکتساب هزینه‌های قابل توجه غیرقانونی توسط اپراتورهای تلفن همراه بوده است.

با توجه به اینکه پیگیری‌های ساترا نشان می‌دهد این شیوه درآمدزایی اپراتورهای همراه حداقل به مدت دو سال انجام شده، همانگونه که پیش از این مطرح شد انتظار از وزارت محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیگیری هر چه سریع‌تر این تخلف و عودت تمام مبالغ کسرشده از حساب کاربران به آنهاست.

موضوع:

تازه ترین ها
گسترش
1404/08/24 - 13:52- هوش مصنوعي

گسترش هوش مصنوعی مایکروسافت جهت پیش‌بینی‌های آب‌وهوا

شرکت مایکروسافت مدل هوش مصنوعی آرورا را برای بهبود پیش‌بینی‌های آب‌وهوای جهانی گسترش می‌دهد.

استفاده
1404/08/24 - 12:51- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی توسط سازمان پژوهش‌های هسته‌ای اروپا

سازمان پژوهش‌های هسته‌ای اروپا از استراتژی هوش مصنوعی برای پیشبرد تحقیقات و عملیات رونمایی کرد.

کارآمدی
1404/08/24 - 12:28- هوش مصنوعي

کارآمدی در پیوند کبد توسط هوش مصنوعی

یک مدل هوش مصنوعی توسط محققان پزشکی استنفورد توسعه داده شده است تا پیوند کبد را کارآمدتر کند.